Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz a pregatit doua premiere in exclusivitate pentru Orientul Mijlociu
16 DECEMBRIE 2009, 09:39
1,343
0
Mercedes-Benz a pregatit doua premiere in exclusivitate pentru Orientul Mijlociu
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
Producatorii de automobile sunt tot mai atrasi de piata automobilistica din Orientul Mijlociu, cea care este cunoscuta datorita potentei sale financiare enorme, iar anume din aceasta cauza, marii constructori de automobile gasesc fel de fel de motive pentru a mai lansa vreo editie limitata dedicata in exclusivitate acestei regiuni. Salonul Auto din Dubai are loc odata la fiecare doi ani, si este considerat cel mai important eveniment de acest gen din Orientul Mijlociu.

Acelasi lucru l-a facut de curand si Mercedes-Benz, companie care a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Dubai doua versiuni absolut unice ale modelelor SLS AMG si G 55 AMG. In primul caz vorbim de versiunea Mercedes-Benz SLS AMG cu o nuanta speciala aurie “AMG Desert Gold” care vine sa sublinieze aura unica a sport car-ului. Iar cat priveste a doua premiera, aceasta este reprezentata de editia limitata G 55 AMG Kompressor “Edition 79”.

Mercedes-Benz SLS AMG “AMG Desert Gold” este finisat la exterior intr-o nuanta aurie mata, ce este evidentiata de elementele caroserie de culoare neagra, care in mod normal sunt cromate pe versiunea “standarta”. Jantele AMG de 9.5 x 19 inch pe fata si 11.0 x 20 inch pe spate, la fel au fost vopsite in culoarea neagra, in timp ce marginile acestora sunt de culoarea caroseriei. Mercedes-Benz SLS AMG cu nuanta “AMG Desert Gold” va putea fi comandata in viitor doar in baza comenzilor individuale.

Destinat in exclusivitate Orientului Mijlociu, editia limitata Mercedes-Benz G 55 AMG Kompressor “Edition 79” isi doreste sa aduca aminte prin prezenta sa de anul lansarii renumitului Gelandewagen in Orientul Mijlociu – 1979, astfel, in total vor fi produse 79 exemplare care se vor lauda cu un propulsor enorm ce emite 507 cai-putere. Editia limitata va putea fi recunoscuta dupa nuanta “designo magno alanite grey”, barele de protectie din partea frontala, aparatoarelor farurilor de semnalizare fata si farurilor spate, cat si dupa jantele de 19 inch AMG de culoare mata. La interior vor putea fi regasite scaunele finisate in doua nuante negru – galben, elementele din carbon, si placuta ce denota numarul exemplarului (ex. 1 din 79).

Salonul Auto din Dubai se afla deja la a 10-a editie in acest an, si este considerat cel mai important eveniment de acest gen din Orientul Mijlociu. Evenimentul are loc odata la fiecare doi ani, in timp ce suprafata acestuia cuprinde 11 hale in care sunt expuse cele mai noi modele.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!