Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz Zetros pleaca la munca in Finlanda
23 DECEMBRIE 2009, 12:36
2,342
0
Mercedes-Benz Zetros pleaca la munca in Finlanda
De Constantin Mihalachi
1
Cum Mercedes-Benz produce posibil cele mai practice camioane din lume, compania electrica finlandeza Eltel a optat de curand pentru noul Mercedes-Benz Zetros, un camion cu tractiune integrala pe toate 3 punti, cel care se potriveste cel mai bine conditiilor climaterice nefavorabile din tara lui Mos Craciun.

Noul Mercedes-Benz Zetros va trebui sa faca fata celor mai groaznice conditii: temperaturi minime extreme, viscole, gheata, cat si teren accidentat inpanzit cu mlastini si pante abrupte – iar pe langa toate acestea, Zetros va trebui sa le faca fata intr-un timp cat mai scurt posibil, spre exemplu de a ajunge la locul unei avarii provocate de greutatea mare a ghetii de pe stalpii de energie electrica.

Insa pentru asi indeplini cat mai rapid sarcina, noul Zetros are nevoie de un propulsor pe masura… In asa mod, camionul cu tractiune integrala 6x6 dispune de un propulsor diesel cu 6 clindri in linie ce produce 326 cai-putere si un cuplu maxim de 1.300 Nm. La comanda companiei Eltel, noul Zetros a fost dotat cu o platforma a carei brat se poate extinde pana la 13 metri in inaltime, si cu un compartiment de transportare a echipei de interventie.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!