Prima pagină  »  Ştiri  »  MINI urmeaza sa prezinte un nou concept la Detroit
21 DECEMBRIE 2009, 10:26
1,850
0
MINI urmeaza sa prezinte un nou concept la Detroit
De Constantin Mihalachi
0
Dupa ce a prezentat la Frankfurt doua concepte absolut fenomenale, Roadster Concept si Coupe Concept, MINI anunta ca va mai prezenta in curand un prototip, de aceasta data MINI Beachcomber Concept. Noul model este caracterizat de o caroserie cu acoperis deschis, dar care mentine liniile caracteristice companiei MINI, si care in acelasi timp a preluat din caracterele legendarului MINI Moke.

Pentru a da si mai mult spirit de aventura in calatoriile montane, sau pe plaja, noul concept nu are nici acoperis nici usi, insa chiar si asa, acesta ramane destul de sigur pentru pasagerii sai. Beachcomber Concept poate fi utilizat cu usurinta chiar si pe timp urat prin instalarea elementelor demontabile pe post de acoperis si usi, elemente ce vor apara ocupantii noului prototip de vant si ploaie.

In asa mod, noul Beachcomber Concept este indreptat spre persoanele cu un stil activ de viata, cele care incepand cu toamna anului 2010 il vor putea chiar comanda ca model de serie, unul care cu siguranta nu va ramane descoperit.
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!