Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Volkswagen Tiguan Track & Avenue
10 DECEMBRIE 2009, 14:01
1,464
0
Noul Volkswagen Tiguan Track & Avenue
De Constantin Mihalachi
1
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Compania Volkswagen a marit gama modelelor Tiguan printr-o versiune speciala – Tiguan Track & Avenue. Aceasta se deosebeste la exterior prin cele doua nuante disponibile “Oryx White Pearl Effect” si “Island Grey Pearl Effect”, prin insertiile contrastante de pe bumper-ele fata si spate, cat si prin arcurile mari ale rotilor de 19 inch, cu jante “Savannah”.

Deosebire sunt regasite si la interior, acolo unde scaunele sunt tapitate cu piele “Heavy Waxy” care este caracterizata de culoarea aristocratica Amaranth. Aditional la aceasta, mai pot fi regasite scaunele sportive, sistemul audio RCS 510 Dynaudio, sistemul climat control “Climatronic” si volanul de piele.

Tiguan Track & Avenue dispune de o gama de propulsoare formata din 3 versiuni, dintre care fac parte cel de 2.0 TSI cu o putere de 200 cai-putere ce poate fi cuplat la cutia mecanica cu 6 rapoarte sau la DSG-ul cu acelasi numar de rapoarte, si doua diesel-uri de 140 cai-putere si 170 cai-putere. Noul Volkswagen Tiguan Track & Avenue va putea fi procurat in Europa la un pret de baza de 38.225 Euro pentru versiunea 2.0 TSI care este cuplata la cutia manuala cu 6 trepte.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!