Prima pagină  »  Ştiri  »  PiataAuto.md si Bebe.md au desemnat castigatorii concursului "Trimite scrisoare catre Mos
29 DECEMBRIE 2009, 09:38
2,348
0
PiataAuto.md si Bebe.md au desemnat castigatorii concursului "Trimite scrisoare catre Mos Craciun"!
De Redactia PiataAuto.md, Redactia Bebe.md
0
Ho-ho-ho!

Se pare ca Mos Craciun este destinatarul preferat al scrisorilor lunii Decembrie, iar cutia noastra postala electronica s-a facut doldora de scrisori pentru Mos, de la fetite si baieti, toti cuminti si frumosi, care il asteapta langa brad cu poezii si colinde pregatite.

Si uite ca dupa ce Mosul a citit si recitit de zeci de ori toate scrisorile, ne-a dat si numele picilor castigatori, iar noi le vom publica si minunatele lor scrisori aici.

Astfel, Bebe.md va premia urmatorii 3 castigatori:

1. Panzari Mariana
2. Tripletele Alina, Corina si Gabriela Nastasiu
3. Camelia Salaliuc



Va invitam sa cititi si minunatele lor scrisori catre Mos Craciun, cele care l-au impresionat pe Mosul pana la lacrimi de fericire:

1. Pinzari Mariana
Draga Mos Craciun,
Imi pare bine ca am avut ocazia sa iti scriu aceasta scrisoare. Sunt o fetitsa de 5 anishori. Mi-ar face mare placere sa vii si anul acesta la mine ca in fiecare an si mi-as dori sa imi aduci multe hainute frumoase, calduroase, o papusa mare, una mai mica si dulciuri pentru mine si surioara mea care a implinit nu de mult 3 anisori. Eu promit sa fiu cumine, sa o ascult pe mama, si sa te astept langa bradul frumos impodobit in seara de Craciun, cu multe colinde frumoase.
Te imbratisez si cu multa dragoste, imi doresc sa ajungi cu bine pe la toate casele copiilor cuminti!

Pinzari Mariana


2. Alina, Corina si Gabriela Nastasiu
Draga Mos Craciun
Iti scrim astazi o scrisoare
Si te rog sa ai rabdare
S-o desfaci si s-o citesti.
Sintem trei fetite cumintele
Si avem o mica rugaminte
Pe la noi tu ca sa treci
Tu! Dar plina ce ti-e traista!
Ai papusi, si cai, si nuci!
Spune, zau, pe vremea asta,
Unde vrei sa te mai duci?

Stai la noi, ca-i cald si bine
Si ti-om pune masa mare;
Stai, ca-i frig si-i vai de tine,
Nu se vede nici carare.
Bine-ai venit, Mos Craciune!
Te-asteptam cu nerabdare
Caci papusa mea cea mica
A ramas fara picioare.
Stii, draga Mos Craciun, ce as vrea sa-ti spun?
Ca suntem trei copii cuminti, si avem grija de parinti
Tu vii cu daruri multe la copiii toti,
Dar eu te rog pe tine - adu-mi, daca poti:

Bunicutei niste ochelari
Si bunicului papuci,
Pentru mama nu uita cercei
Si lui tata niste nuci,
Si noi tare am vrea sa nea aduci trei papusi identice...
As mai vrea
Sa-ti multumesc.
Sa-ti spun ce tare te iubesc:
Pentru cadouri si povesti,
Dar cel mai mult
Pentru ca esti!

Stiu ca vii de acolo
De la ingerasi
Sa aduci cadouri
Pentru copilasi.

P.S. In primul rind as vrea sa va multumesc de ocazia de a scri scisoare mosului, sintem triplete Alina, Corina si Gabriela Nastasiu avem 2 ani si 1 luna, parintii se staruie sa ne creasca locuim cu buneii ca nu avem un camin al nostru, tare am vrea o casa mare cu baie ca ne place apa, speram la o locuinta dar in viitorul indepartat, noi deja ne jucam mult si am vrea de la Mosul trei papusi identice pe care sa le imbracam cu hainutele noastre de la 1 luna, pe care mama le-a pastrat, avem jucarii da nici o data nu am avut trei papusi identice noi, si apoi noi vrem totul sa fie identic ca dealtfel e cearta in casa...


3. Camelia
Buna ziua Mos Craciun!

Ma numesc Camelia, sunt din Chisinau si am 2 anisori si 4 luni. Merg deja la gradinita si tare imi place. Desi suntem doar 2 fetite in grupa eu ma impac foarte bine cu baieteii, suntem prieteni foarte buni.

Sunt o fetita vesela si ascultatoare, o ajut pe mamica in toate, nu ma dezlipesc de ea nicio clipa, taticul ne spune fetitele tatei.

Cu mamica am invatat sa numar pina la 10, sa deosebesc citeva culori, citeva poiezii si sa cint. Mamica spune ca tu mosule vii doar la copiii care au fost cuminti si eu cred ca am fost o fetita cuminte, dar tu stii mai bine.

Tare as vrea sa-mi aduci citeva dulciuri si o jucarie frumoasa.

Te astept!




Desi anuntam initial premierea cu dulciuri a eroilor nostri, din scrisorile lor am simtit o mult mai mare dorinta pentru jucarii, cele care creaza cu adevarat magia lumii copilariei. Prin urmare, vom premia castigatorii in urmatorul mod:

Pinzari Mariana va primi o papusa in cadou si un cadou cu dulciuri pentru surioara ei. Mosul a fost impresionat si de dorinta ta, dar si de grija fata de surioara!
Tripletele Alina, Corina si Gabriela Nastasiu vor primi 3 papusi identice, pe care si le doresc atat de mult (exista insa mici dificultati cu livrarea a trei papusi identice de la magazinul partener, dar ni s-a promis ca se rezolva cat de curand, prin urmare vom conveni cu mamica fetitelor timpul exact in care isi va putea ridica premiile de la redactia noastra). Mosul a ramas induiosat de poezia voastra, dar si de sufletul mare al celor ce va inconjoara!
Camelia va primi de asemenea o papusa in cadou, iar Mosul a ramas placut impresionat ca stii deja sa numeri si sa canti! Esti bravo!



Si, deoarece si PiataAuto.md a figurat in calitate de partener a acestui concurs si a promis ca va premia trei dintre cei mai “motoristi” baietei, avem onoarea sa anuntam inca trei castigatori baietei:

1. Alex Banu
2. Gaibu Bogdan Florin
3. Marius Juganaru




Va invitam de asemenea sa citim impreuna scrisorile celor trei mici eroi:

1. Alex Banu
Buna seara scumpul meu Mos Craciu!

Ma numesc Alex Banu si am 5 ani si 11 luni. Sint un Baietel cuminte, care merge la gradinita si asculta de parinti. Eu o ajut pe mama sa spele vasele, dau cu aspiratorul prin camera si spal podeaua, dar ea ca recompensa imi cumpara carti. Dar eu imi doresc extrem de mult o masinica. Mama imi zice ca mos craciun o sa-mi aduca masinica daca v-oi fi cuminte in continuare si voi citi cartile care ea imi cumpara.

Mosule iti zic sincer ca eu am citit toate cartile si stiu multe povesti. Eu vreau o masina JEEP asa ca in desene animate.

Sper ca o sa ajunga macar anul acesta scrisoarea mea la tine.

Te pup si te astept.
Cu stima Alex.


2. Gaibu Bogdan-Florin
Draga Mos Craciun,

Ma numesc Gaibu Bogdan-Florin si am 1 anisor si 9 luni. Nu ti-am scris pina acum pentru ca eram prea mic si nu stiam sa scriu si nici sa cer ceva anume. Acum, dupa ce am mai crescut putin si mami mi-a povestit o gramada de lucruri frumoase despre tine am rugat-o sa ma ajute si pe mine sa-ti scriu o scrisorica. Mami spune ca, in fiecare an in perioada sarbatorilor de Craciun oamenii devin mai buni, mai intelegatori unii cu altii, uita de neplacerile vietii si se bucura impreuna cu ai lor copilasi de venirea Mosului. Pentru ca, doar tu reusesti sa faci si chipul cel mai incruntat sa zimbeasca, tu esti o bucurie pentru toti, pentru cei mici si cei mari deopotriva, te asteptam si pe la noi ca sa mai uite mami si tati de neplacerile de peste an. Mosule, stiu ca vei fi ocupat si obosit in noaptea de Craciun si mai stiu ca nu am fost cel mai cuminte baietel din lume, dar nici cel mai obraznic, de aceea, am curajul sa te rog sa treci si pe la noi si mi-as dori sa-mi aduci un tigrusor care cinta si danseaza si un avion sau… ce vrei tu, sunt sigur ca imi va placea mai ales ca vine din partea ta draga Mosule!

Ţi-am pregatit si o mica poezie:

Draga mosule ce-as putea,
Sa-ti urez si eu asa:
Bucurie,sanatate,
Mult noroc si spor in toate
Pace si zile senine,
Sa te bucuri de mine.

Va multumim mult si asteptam pe Mosul.


3. Marius Juganaru
Scrisoare catre Mos Craciun

Mosule, Mosul meu bun. Ţin neaparat sa-ti spun, c-am fost un baietel bun.
Am papat casha, supica, fel de fel de mancarica.
Noaptea am dormit neintors, ziua m-am purtat frumos.
M-am jucat cu jucarii, dar si cu ceilalti copii.
Sunt cuminte cumintel. Plus la asta-s frumusel.
Marius semnez acum, si-l astept pe Mos Craciun.

P. S. Mosule mai vreau sa-ti spun
Tu esti cadoul cel mai bun





Si cum PiataAuto.md este un site al lumii auto, isi va bucura micii castigatori cu... jucarii cu roti!

Astfel, castigatorii vor primi urmatoarele premii:

Alex Banu va primi un Jeep (o masinuta “de teren”), si ii multumim pentru pasiunea pentru lectura pe care o are! Sa o tii tot asa, Alex, si sa cresti mare si voinic!
Gaibu Bogdan Florin va primi si el o jucarie “motorizata”, insa de aceasta data vorbim de un avion, pentru a zbura tot mai sus pe culmile copilariei!
Marius Juganaru, piciul de 9 luni va primi si el o masinuta – suntem siguri ca si la aceasta varsta baieteilor le fac deja din ochi masinutele!


Toate scrisorile au fost frumoase. Si cum Mos Craciun nu lasa niciodata copiii fara cadouri, toti ceilalti copii participanti vor primi cate un cadou cu dulciuri de la Mos!

Premiile vor putea fi ridicate la redactia noastra, incepand cu data de 30 decembrie, ora 15:00.
la adresa:

Str. Sciusev, 101, Chisinau.

Rugam toti parintii copiilor castigatorii sa dea un telefon in prealabil la nr. 21-35-82 sau 069011547.


Va multumim tuturor pentru participare si Va uram Sarbatori Fericite!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!