Prima pagină  »  Ştiri  »  Trimite scrisoare catre Mos Craciun!
16 DECEMBRIE 2009, 17:12
2,155
0
Trimite scrisoare catre Mos Craciun!
De Redactia PiataAuto.md
0
Pe langa toate lucrurile cotidiene, vine si perioada fericita a Sarbatorilor de Iarna, cand spiritul nostru se acordeaza pe nota colindelor si a frumosului. Iar daca mai avem si copii, atunci cu siguranta in aceste perioade ii ascultam cu si mai multa atentie – le ascultam dorintele si asteptarile lor de la Mos Craciun...

PiataAuto.md, impreuna cu portalul mamicilor, taticilor si al copiilor – Bebe.md, s-a gandit sa asculte de copiii Dvs., sa le asculte cele mai frumoase dorinte si cele mai ingenioase scrisori catre Mos Craciun.

Va invitam pe toti sa ne expediati la adresa de e-mail office@bebe.md scrisorile copiilor Dvs. catre Mos Craciun, indicand si informatiile Dvs. de contact. Cu permisiunea Dvs, vom publica pe Bebe.md cele mai ingenioase, sincere si frumoase din ele, iar trei dintre copii vor primi din partea Redactiei Bebe.md un sac plin cu dulciuri! PiataAuto.md va premia si trei dintre cei mai “motoristi” baietei sau fetite cu cate un model de masinuta-jucarie, executat dupa versiunea reala a modelului!

Startul de primire a scrisorilor catre Mos Craciun a fost dat astazi, iar termenul-limita in care mai primim scrisori este de 25 Decembrie 2009. Ulterior, la 28 Decembrie vor fi anuntati castigatorii, iar pana la 30 Decembrie acestia isi vor ridica premiile la redactia noastra.

Va uram succes si Sarbatori Fericite!

» Viziteaza Bebe.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!