Prima pagină  »  Ştiri  »  Un nou crossover de lux marca GMC
21 DECEMBRIE 2009, 13:03
2,033
0
Un nou crossover de lux marca GMC
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
In ciuda situatiei precare in care se afla cu putin timp in urma gigantul american General Motors, compania anunta ca va lansa la Salonul Auto de la Detroit noua generatie GMC Acadia Denali, model ce va reprezenta luxul in clasa crossover-elor. Lansat pentru prima data in anul 2007, Acadia era pe atunci primul SUV marca GMC, unul care se lauda cu o eficienta inalta a propusloarelor si cu spatiu imens la interior.

Numele Denali nu este unul nou pentru americani, acesta fiindu-le cunoscut inca din anul 1999 atunci cand a debutat pe GMC Yukon ca fiind versiunea de lux al legendarului tot teren. In asa mod, si Acadia se va bucura de o astfel de versiune, care se va deosebi de versiunea de baza prin bumper-ele vopsite in culoarea caroseriei, elemente cromate, forma noua a grilei radiatorului, jantele de 20 inch si tevile duble ale sistemului de esapament.

La fel ca la exterior, si in interior vom gasi multe elemente ce denota clasa inalta al crossover-ului… Scaunele cu piele perforata si sisteme de incalzire/racire, insertii din lemn rosu pe volan, consola centrala, usi, climat control pe trei zone, sistem de navigare XM NavTraffic, Bluetooth, camera video pentru mersul in marsarier, ecran pentru scunele spate cu posibilitate de vizionare a filmelor DVD, sistem audio Bose cu 10 difuzoare si port USB, sunt doar cateva din elementele de lux al noului Acadia Denali.

Disponibil in versiune cu tractiune integrala sau pe fata, cu 7 sau 8 locuri, noul GMC Acadia Denali va putea fi procurat pe continentul nord-american incepand cu toamna anului 2010. Tot in acel moment va fi disponibil doar un singur propulsor de 3.6 litri V6 ce va fi cuplat la cutia automata cu 6 trepte, si care promite sa consume doar 9.8 litri/100km, si sa elimine cu 25 % mai putin CO2.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!