Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen prezinta noul Passat CC R-Line!
16 DECEMBRIE 2009, 16:08
1,695
0
Volkswagen prezinta noul Passat CC R-Line!
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Este un fenomen obisnuit pentru Volkswagen sa-si echipeze noile modele cu pachetul R-Line pentru a le reda si mai multa sportivitate. Iata ca dupa ce 7 modele din actuala gama Volkswagen au fost dotate cu pachetul sportiv R-Line (Golf, Scirocco, Touran, Tigouan, Passat, Passat Variant si Touareg), a venit randul si pentru coupe-ul cu patru usi Passat CC de a suplini randurile versiunilor R-Line.

La exterior, pe langa elementele de baza se vor adauga si jantele din aliaj usor de 17 inch (optional 18 inch) R-Line “Mallory”, care vor aduce un surplus de sportivitate coupe-ului. Spoiler-ul frontal si pragurile laterale, fiecare fiind vopsite in culoarea caroseriei, au fost restilizate pentru a oferi si mai mult dinamism exteriorului, in timp ce logo-urile R-Line de pe aripile frontale denota aparteneta versiunii la cele mai exclusive modele Volkswagen.

Interiorul noului Passat CC R-Line deja standart ofera 4 variatii de insertii din aluminiu cu inscriptii R-Line, volan multi-functional din piele, scaune sport s.a. Pachetul sportiv R-Line mai include faruri ceata si sistem de parcare Park Pilot. Cat priveste gama propulsoarelor, aceasta coincide in totalitate cu actualele unitati de propulsie disponibile pentru versiunea standart Passat CC, iar in asa mod acestea variaza de la 1.8 litri, pana la 3.6 litri V6, fiind disponibile versiuni atat pe benzina, cat si diesel.

Preturile pentru dotarea coupe-ului cu patru usi Passat CC cu pachet R-Line vor incepe in Europa cu 2.200 Euro pentru versiunea Passat CC 2.0 TDI de 140 cai-putere, ce este cuplat la cutia manuala cu 6 trepte.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!