Prima pagină  »  Ştiri  »  Castigatorii PiataAuto.md si Bebe.md
22 IANUARIE 2010, 13:40
2,046
0
Castigatorii PiataAuto.md si Bebe.md
De Redactia PiataAuto.md si Bebe.md
0
La sfarsitul lunii decembrie va anuntam despre demararea concursului “Trimite-i o scrisoare lui Mos Craciun”. Participantii trebuiau sa expedieze scrisoriile copiilor lor catre Mos Craciun, in care acestia indicau cat de cuminti au fost in anul 2009 si ce isi doresc de la Mos. Redactia Bebe.md urma sa premieze trei participante fetite, obtinandu-le cadourile dorite, in timp ce Redactia PiataAuto.md a promis sa premieze trei dintre cei mai “motoristi” baietei cu cate un vehicul cat mai aproape de cele reale.

Ei bine, la 29 Decembrie, Bebe.md si PiataAuto.md au anuntat lista castigatorilor, asteptandu-si premiantii pentru a le inmana minunatele jucarii. De fapt, am premiat mai multi copii, nu doar 3 3. Cea mai mare provocare a fost pentru noi sa gasim trei papusi identice pentru trei surioare gemene, care isi doreau atat de mult sa se poata juca cu papusi la fel! Le-am gasit pana la urma, si intregul set de cadouri isi astepta deja castigatorii pe 30 Decembrie.

Pe cat de activi s-au dovedit a fi participantii in expedierea scrisorilor, pe atat de activi au fost acestia in ridicarea premiilor. Doar pe doi dintre participanti a trebuit sa-i asteptam sa revina din calatoriile de odihna pentru a le inmana premiile. Acum, ca avem fotografii cu ei si am si reusit sa-i premiem pe toti, ne-am gandit ca ar fi bine sa publicam pozele cu picii nostri premianti si jucariile lor.

Iar pentru anul viitor va promitem un concurs si mai mare, cu si mai multi premianti!

Va multumim ca ne sunteti alaturi!
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!