Prima pagină  »  Ştiri  »  Fiat 500 by Diesel – irezistibil de atragator
25 IANUARIE 2010, 10:11
2,232
0
Fiat 500 by Diesel – irezistibil de atragator
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Cu ocazia show-ului dedicat tendintelor moderne in materie de stil „Bread & Butter” ce se va desfasura in scurt timp in Berlin, Fiat a pregatit impreuna cu renumita marca de vestimentatie pentru tineri –Diesel, o versiune limitata Fiat 500 by Diesel, care aduce o noua nuanta a caroseriei si un nou propulsor pentru cel mai compact model din actuala gama de modele Fiat.

La noua nuanta „Midnight indigo”, Centrul de Stil Fiat a lucrat impreuna cu echipa de stilisti ai companiei Diesel pentru a crea o nuanta albastra intunecata, una de altfel caracteristica pentru hainele marca Diesel. Insa exteriorul se bucura si de alte elemente noi, precum: jantele de 16 inch din aliaj usor, etriere de culoare galbena, moldinguri de culoare satin si logo-uri ale renumitei marci Diesel ce pot fi regasite pe port bagaj si jante.

O alta noutate pentru Fiat 500 by Diesel este si propulsorul de 1.3 Multijet de generatie noua ce emite 95 cai-putere si se supune normelor europene de poluare Euro 5. Noua unitate de propulsie se alatura celor existente de 1.2 litri si 69 cai-putere, 1.3 Multijet si 75 cai-putere si 1.4 litri cu 100 cai-putere. Fiecare din aceste propulsoare pot fi cuplate la cutiile manuale cu 5 sau 6 rapoarte, in timp ce doar versiunile pe benzina pot fi cuplate la cutia robotizata cu 5 rapoarte Dualogic.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!