Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiu important pentru Lexus RX
22 IANUARIE 2010, 14:50
2,235
0
Premiu important pentru Lexus RX
De Compania Continent
0
Importatorul oficial Lexus in Republica Moldova, compania “Continent”, anunta ca modelul Lexus RX a devenit castigatorul in unul din cele mai importante concursuri anuale auto din Rusia, Gran Prix “За рулем”.

Astfel, cititorii revistei ruse de automobile “За рулем” au avut ocazia sa aleaga dupa caracteristicile la rulare, pana la practicabilitatea concurentilor cele mai bune modele dintre 43 automobile ce au fost clasificate in 10 categorii. In total, in redactia “За рулем” au fost expediate 40.000 anchete, fapt ce denota popularitatea concursului initiat. In categoria „tot terenuri” victoria a obtinut-o Lexus RX, cel care si-a surclasat cu usurinta toti concurentii.

Rar poate fi intalnit un automobil, in care nu poti gasi nici macar un detaliu care sa nu-ti placa. Calitatile automobilului la rulare reprezinta o simbioza perfecta dintre confort si rulajul lin al automobilului. Propulsorul de 3.5 litri adora turatiile mari, in timp ce cutia automata cu 6 rapoarte il sustine in toate.

Confortul se situeaza anume la acel nivel la care ne-am asteptat de la un Lexus. Inclusiv si izolarea fonica se situeaza la cel mai inalt nivel. Incepand cu Martie 2010, in gama de modele Lexus al importatorului oficial Lexus in Republica Moldova va fi disponibil si noul hibrid – Lexus RX 450h.

Lexus s-a descurcat foarte bine la acest concurs. Deja nu mai suntem mirati atunci cand tot terenul japonez conduce in 5 categorii din 10, si castiga cu avans considerabil.

Modelele Lexus sunt perfecte pentru persoanele ce isi doresc un automobil fara de compromise.

Amintim ca la importatorul oficial Lexus, compania „Continent” sunt valabile ”Conditiile Avantajoase de Procurare a Automobilelor Lexus”. Doar pentru Dvs, oferim cele mai bune conditii de deservire, asigurare si preturi individuale pentru toata gama Lexus, oficial disponibila in showroom-ul „Continent”. Partenerul programului – compania de asigurari „Euroasig Grup”.



Importator oficial Lexus in Republica Moldova:
"Continent" SRL
Lexus Continent: str. Arborilor, 17/1, Chisinau,
Viaduct "Centru-Botanica", Showroom Toyota
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!