Prima pagină  »  Ştiri  »  AC Schnitzer a pus mana pe BMW X1
24 FEBRUARIE 2010, 16:29
1,925
0
AC Schnitzer a pus mana pe BMW X1
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
Atelierul de tuning AC Schnitzer foarte apropiat de bavarezii de la BMW, a pus mana de curand pe cel mai nou si in acelasi timp pe cel mai compact model din gama modelelor cu tractiune integrala X Series de la BMW, si anume pe crossover-ul BMW X1. In rezultat, AC Schnitzer a reusit sa creeze un pachet de performanta format din elemente aerodinamice si modificari la gama propulsoarelor de pe X1, care impreuna fac ca compactul crossover sa devina extrem de agil si special in felul sau. Noul BMW X1 by AC Schnitzer urmeaza sa fie prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Estetic noul BMW X1 by AC Schnitzer este foarte diferit fata de versiunea de serie. X1 poate fi dotat cu un pachet aerodinamic, care nici pe departe nu are scopuri decorative, chiar daca arata extraordinar. Spoiler-ul fata, si extensia pragurilor, in combinatie cu spoiler-ul spate de pe acoperis, inbunatatesc forta de apasare si asigura o stabilitate mai buna la viteze inalte. Propulsorul este racorit prin intermediul multitudinii de prize de aer de pe capota si bumper.

Exteriorul ne sugereaza aparenta stilata si prin intermediul jantelor Type III de 19 inch care sunt formate din 5 spite duble de o nuanta bi-colora. Optional, clientii mai pot opta fie pentru jantele Type IV de 18, 19 sau 20 inch, cat si pentru Type VI cu o marime de 18 inch.

BMW X1 by AC Schnitzer poate fi propulsat fie de un motor cu 6 cilindri sau de unul dintre altele trei cu 4 cilindri. Dupa ce a revazut propulsoarele si a plicat mici schimbari, AC Schnitzer a reusit sa creasca puterea versiunii diesel de top BMW X1 xDrive 23d de la 204 cai-putere la 240 cai-putere. Versiunile 2.0d si 1.8d cu pachet de performanta AC Schnitzer cunosc o crestere de putere pana la 210, respectiv 171 cai-putere. Pachetul de performanta este disponibil atat pentru versiunile cu tractiune integrala xDrive, cat si pentru cele cu tractiune pe spate sDrive.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!