Prima pagină  »  Ştiri  »  Noua generatie Opel Astra a fost prezentata astazi la Chisinau
19 FEBRUARIE 2010, 22:45
1,839
0
Noua generatie Opel Astra a fost prezentata astazi la Chisinau
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Expus pentru prima data la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna anului trecut, modelul compact german a ajuns astazi in mod oficial si in showroom-ul din Chisinau. Odata cu dezvelirea oficiala, noua generatie Opel Astra este disponibila tuturor celor interesati in showroom-ul Distribuitorului Oficial Opel in Moldova, compania East-Auto-Lada.

Opel Astra vine sa continue linia revolutionara a marcii germane, linie lansata odata cu modelul Insignia. Prin Insignia, Opel s-a reinventat, asumandu-si in fata fanililor si viitorilor cumparatori o promisiune pe cat de sonorifica, pe atat de provocatoare: odata cu Insignia, toate modelele Opel lansate ulterior acelui moment vor emana un nou nivel superior al calitatii, al expresivitatii si al senzatiilor oferite.

Insignia este un succes major pentru Opel, castigand anul trecut si titlul de “Car of the Year” in Europa (“Automobilul anului”, n.r.). Iar cifrele de vanzari, chiar si intr-o perioada dificila pentru piata auto mondiala, au demonstrat ca reteta abordata de Opel este una corecta.

Odata cu noua Astra, Opel aduce aceleasi standarte de un nivel net superior in clasa compacta. Este un segment de piata cu o concurenta foarte dura si Astra are sa intampine adversari redutabili in gamele concurentilor, iar pentru a se impune in topul preferintelor consumatorilor, Astra trebuia conceputa sa ofere lucruri senzationale.

La un prim contact cu noua generatie Astra, aceasta emana intr-adevar un aer plin de stil, atentie pentru detalii, si calitate excelenta de asamblare. __B_Nu ne-am limitat insa la un prim contact, ci am efectuat astazi un test drive de exceptie cu noua generatie Astra, pe care il vom publica in zilele imediat urmatoare! Am avut la dispozitie doua exemplare Astra echipate pana la un nivel greu de imaginat pentru un automobil compact – unul in motorizare diesel 2.0 CDTi, cu 160 CP, si unul in motorizarea cea mai puternica, cu un motor pe benzina turboaspirat de 1.6 litri, ce produce 180 CP! Prin urmare, am obtinut un test ultra-picant, in care am reusit sa comparam cel mai puternic motor diesel al noii Astra cu cel mai puternic motor pe benzina! Avem onoarea sa Va invitam sa fiti alaturi de noi pentru testul complet in urmatoarele zile!

In Republica Moldova preturile pentru noua generatie incep de la 13,822 Euro (pentru motorizarea de 1.4 litri si 100 CP).
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!