Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul BMW X5 – acum si cu pachet aerodinamic M Sports!
26 FEBRUARIE 2010, 11:18
1,973
0
Noul BMW X5 – acum si cu pachet aerodinamic M Sports!
De Constantin Mihalachi
0
La putin timp de la lansarea versiunii facelift pentru BMW X5, bavarezii vin cu o noutate buna pentru clientii care isi doresc un look si mai dinamic si agresiv pentru acesta. Incepand chiar de la lansarea modelului din primavara acestui an, doritorii vor avea ocazia sa opteze pentru noul pachet aerodinamic M Sports care ii va sublinia si mai bine potentialul dinamic.

Exteriorul noului BMW X5 cu pachet M Sports include foarte multe elemente aerodinamice, printre care bumper-ul fata cu prize si mai mari de aer, difuzorul de aer fata/spate, aripile evazate, spoiler-ul spate, pragurile laterale sport, jantele M cu dimensiuni de 19 sau 20 inch, cat si tevile de esapament cu forma trapezoidala oferite standart pe versiunea X5 xDrive50i. Aditional, la dispozitia clientilor mai sunt puse si cateva nuante noi, printre care si Carbon Black.

Odata ce este deschisa usa, la fel ca pe modelele BMW M, interiorul ne intalneste cu litera M pe praguri si volanul tapitat cu piele. Aici de altfel putem observa foarte multe elemente din aluminiu, iar pentru cei care isi doresc si mai multa exclusivitate, pot opta pentru acoperisul finisat intr-o nuanta antracit ce face parte din gama BMW Individual.
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!