Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Toyota Land Cruiser Prado acum poate fi admirat si on-line!
25 FEBRUARIE 2010, 10:12
2,303
0
Noul Toyota Land Cruiser Prado acum poate fi admirat si on-line!
De Centrul Toyota Chisinau Continent
0
Noua generatie al tot terenului Toyota Land Cruiser Prado 150 urmeaza sa fie prezentata in curand in Republica Moldova la dealer-ul oficial Centrul Toyota Chisinau “Continent”. Insa deja acum exista posibilitatea de a ne face cunostinta cu acesta pe site-ul dealer-ului autorizat www.toyota.md.



Posibilitatea de a admira formele exteriorului cat si a interiorului noului Prado 150 sub un unghi de 360 grade, posibilitatea de a va face cunostinta cu noile optiuni demne de un tot teren adevarat, prezentare video, gama propulsoarelor disponibile si multe altele pot fi vizualizate pe pagina Land Cruiser Prado de pe site-ul www.toyota.md. Iar posibilitatea de a admira toate nuantele disponibile pentru exteriorul noului model, cat si descrierea detaliata a caracteristicilor tehnice si a echiparilor disponibile va vor ajuta sa efectuati alegerea corecta.

Luand in consideratie cererea inalta si atarnarea speciala fata de acest model in Republica Moldova, la compania “Continent”, deja acum Dvs aveti posibilitatea de a incheia contractul de cumparare si de a intra in posesia noului Prado 150 printre primii clienti.



Toyota Land Cruiser Prado are in spate o istorie de peste 60 ani, timp in care a demonstrat adevaratele caractere ale marcii Toyota – calitatea, increderea si longevitatea. Fiind unul din liderii de vanzari, acest model se bucura pe merit de dragostea conducatorilor autohtoni. Caracteristicile tehnice uimitoare si posibilitatile off-road ale lui Land Cruiser Prado, l-au transformat intr-un favorit pentru drumurile din Republica Moldova. Pe perioada acestei ierni, posesorii modelului Land Cruiser Prado au avut ocazia sa inteleaga toate avantajele acestui tot teren.

Faceti cunostinta cu noul Toyota Land Cruiser Prado 150 pe site-ul www.toyota.md. si cereti un test-drive pentru a avea ocazia de a va bucura printre primii de avantajele viitorului cuceritor al drumurilor autohtone dupa prezentarea oficiala a acestuia impreuna cu Centrul Toyota Chisinau “Continent” aflat pe viaductul “Centru-Botanica”! Test-Drive – inscriere on line!



Pentru toate automobilele Toyota este oferita garantia oficiala de 3 ani sau 100.000 km, cel mai bun service centru, piese de schimb si accesorii, test-drive gratuit.

Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!