Prima pagină  »  Ştiri  »  Standul Ford la Salonul Auto de la Geneva
19 FEBRUARIE 2010, 15:36
1,703
0
Standul Ford la Salonul Auto de la Geneva
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
La fel ca si alti producatori ce se vor prezenta la Salonul Auto de la Geneva, Ford vine cu cateva noutati pentru europeni. In asa mod, la standul companiei vizitatorii vor avea ocazia sa admire noul model care este tinut pana cand in secret sub numele de C-Car, noile C-MAX si Grand C-MAX, cat si noile propulsoare pentru Ford Kuga si Ford Mondeo.

Atractia standului Ford de la Salonul Auto de la Geneva o va constitui noul model a carui nume si detalii sunt tinute in secret de companie pana la prezentarea acestuia din 2 Martie 2010. Pe langa acesta, Ford va prezenta si modelele lansate inca in toamna la Salonul Auto de la Frankfurt – Ford C-MAX si Grand C-MAX, produse ce fac parte din segmentul Multi-Activity Vehicle (MAV) fiind caracterizate de un exterior mai dinamic, care continua linia de stil al companiei – kinetic design. Clientii vor putea alege intre doua modele – Ford C-MAX si Ford Grand C-MAX… Diferenta intre acestea consta in numarul de locuri pe care le au la interior, 5 pentru C-MAX, si 7 pentru Grand C-MAX. De altfel pentru aceste modele vor fi oferite si propulsoarele noi – 1.6 litri EcoBoost, si doua diesel-uri de 1.6 si 2.0 litri Duratorq TDCi.

Alte doua noutati sunt noile propulsoare pentru Ford Kuga si Mondeo. Ford Kuga va dispune pe viitor de un nou propulsor EURO 5 de 2.0 litri Duratorq TDCi ce dezvolta 163 cai-putere, si care va emite 159 g/km CO2, cu 6 % mai putin decat precedentul propulsor de 136 cai-putere. Performantele dinamice la fel au fost inbunatatite, acceleratia – 9.6 secunde (10.7 secunde anterior), viteza maxima – 194 km/h (180 km/h anterior).

Ford Mondeo la randul sau va putea fi echipat pe viitor cu noul motor Ford EcoBoost SCTi de 2.0 litri ce emite 203 cai-putere, sau cu diesel-ul Duratorq TDCi, disponibil in viitor si pe Kuga, si care va emite 163 cai-putere. Cel din urma isi va bucura foarte mult posesorul, in special din cauza consumului de combustibil, doar 5.3 l/100km.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!