Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA (Update 10:49) – Noi imagini: Mazda6 facelift si Mazda5 (Foto
4 MARTIE 2010, 10:48
1,893
0
GENEVA (Update 10:49) – Noi imagini: Mazda6 facelift si Mazda5 (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
0
Mazda s-a prezentat la Salonul Auto de la Geneva cu mai multe modele si propulsoare noi. Insa atractia stand-ului aveau sa fie noile Mazda5 si Mazda6 facelift, modele pe care producatorul le-a anuntat de curand, si care improspateaza fata gamei de modele Mazda.

Schimbarile de la exteriorul noii Mazda6 facelift tin de blocurile optice fata/spate ce au suferi mici retusuri, in timp ce bumper-ul fata si grila radiatorului la fel au adoptat forme noi. Cat priveste interiorul, aici putem observa un volan nou, cat si noi materiale cu care pot fi tapitate scaunele, sau care se pot regasi pe panoul de bord.

In total, la dispozitia clientilor va fi pus un numar de 6 propulsoare, printre care si noul motor pe benzina de 2.0 litri DISI care impreuna cu cutia automata cu 5 trepte consuma mai putin combustibil si emite mai putine noxe de cat propulsorul de 2.0 litri pe care il inlocuieste.

Cat priveste Mazda5, producatorul anunta ca datorita usilor culisante spate si celor 7 scaune, noul model isi va bucura pasagerii cu practicabilitatea pe care o ofera prin intermediul acestora, cat si cu design-ul modern “Nagare Flow”.

Mazda5 va fi propulsata de noul motor de 2.0 litri DISI cu sistem i-stop ce este cuplata la cutia de viteze manuala cu 6 trepte. Noul propulsor inregistreaza o reducere de 15 % a emisiilor de CO2, in comparatie cu fostul propulsor de 2.0 litri.

Mazda6 facelift va fi disponibila in Europa incepand cu primavara acestui an, in timp ce noua Mazda5 va ajunge in showroom-uri in toamna.
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!