Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA (Update 15:05) – Noi imagini: Spyker C8 Aileron Roadster (Foto
4 MARTIE 2010, 15:05
1,940
0
GENEVA (Update 15:05) – Noi imagini: Spyker C8 Aileron Roadster (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
La editia de anul trecut al Salonului Auto de la Geneva, compania Spyker a prezentat super coupe-ul Spyker C8, si a anuntat ca in scurt timp va fi elaborata si o versiune roadster al acestuia. Si iata ca la editia 80-a a aceluiasi salon, Spyker a prezentat in premiera mondiala noul C8 Aileron Roadster, versiunea decapotabila dotata cu acoperis soft top.

Acest sport car este creat pe baza unei platforme din aluminiu, metal utilizat si la confectionarea suspensiei. De catapultarea bolidului se ocupa propulsorul Audi de 4.2 litri V8 amplasat in spatele conducatorului si pasagerului, ce produce 405 cai-putere si un cuplu maxim de 480 Nm la 3.400 rpm. Multumita acestuia, Spyker C8 Aileron Roadster atinge 100 km/h in 4.5 secunde, iar viteza maxima este de 300 km/h.

Odata cu lansarea noului model, a fost lansat si noul logo al companiei Spyker, cel care subliniaza aniversarea de 10 al marcii Spyker.

In cadrul ceremoniei de dezvaluire a noului bolid, reprezentantii Spyker au mai declarat ca productia super car-urilor va fi transferata in Marea Britanie, deoarece in mare parte toate detaliile sunt concepute acolo, iar transportarea acestora in Olanda cresc termenii de livrare.

Cu aceeasi ocazie, Spyker a anuntat ca se intoarce in cursele Le-Mans, unde bolidul Spyker, prezent de altfel la stand-ul companiei, va fi condus de pilotul Tom Coronell.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!