Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA (Update Foto 10:25) – Premiera Mondiala: MINI Countryman
5 MARTIE 2010, 10:25
1,960
0
GENEVA (Update Foto 10:25) – Premiera Mondiala: MINI Countryman Noutatile standului MINI! (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
0
MINI Countryman a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva, noul model al producatorului britanic a fost ascuns sub un chipui, care odata ce a fost ridicat a dezvaluit formele noului Cooper S Countryman de culoare alba.

In incercarea de a nu devia prea mult de la stilul caracteristic modelelor MINI, design-erii l-au inzestrat pe Countryman cu un design foarte apropiat de acestea, insa unul ceva mai puternic, mai increzut in propriile puteri. La capitolul tangente putem atribui linia acoperisului, grila radiatorului in forma de hexagon, farurile mari, cat si arcurile voluminoase care de altfel il prind foarte bine pe Countryman, mai ales ca acesta poate fi echipat optional cu tractiunea integrala ALL4.

In momentul lansarii pe piata in toamna acestui an, MINI Countryman va fi disponibil cu o gama de propulsoare formata din 3 motoare pe benzina si 2 diesel, toate preluate de pe alte modele MINI si elaborate de bavarezii de la BMW. Puterea acestora variaza intre 90 cai-putere pentru MINI One D Countryman, pana la 184 cai-putere pentru MINI Cooper S Countryman. Toate propulsoarele pot fi cuplate la cutia manuala cu 6 rapoarte, insa este o ferita si o alternativa automata cu 6 trepte Steptronic.

UPDATE: Noi poze MINI Countryman standul MINI de la Geneva!
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!