Prima pagină  »  Ştiri  »  Lexus LFA editie speciala “Nurburgring package”
29 MARTIE 2010, 21:16
2,305
0
Lexus LFA editie speciala “Nurburgring package”
De Constantin Mihalachi
1
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
In cinstea faptului ca LFA va concura in data de 13 Mai la cursa de anduranta de 24 ore pe renumitul circuit german Nurburgring, Lexus a creat pentru fanii de a tura la maxim bolidul un pachet unic “Nurburgring package”. Cu acest pachet vor fi dotate 50 din cele 500 exemplare Lexus LFA ce urmeaza sa fie asamblate.

Odata cu “Nurburgring package” se va oferi o serie de elemente aerodinamice din carbon: bumperul fata, spoilerul spate si usa portbagajului. Pe langa elementele aerodinamice ce cresc forta de apasare a bolidului la viteze inalte, iar prin rezultat si manevrabilitatea, puterea maxima a propulsorului de 4.8 litri V10 a crescut cu 10 cai-putere pana la 562 cai, in timp ce timpul de trecere dintr-o treapta in alta a fost scazut pana la 0.15 secunde.

Insa chiar si asa, indicii acceleratiei pana la 100 km/h si a vitezei maxime au ramas aceleasi: 3.7 secunde si 325 km/h.

Din moment ce procura unul din cele 50 exemplare Lexus LFA Nurburgring package, care cu siguranta va costa peste 500.000 Euro, clientii se vor putea folosi de serviciile instructorilor de pe legendarul circuit, ca in acelasi timp sa beneficieze gratis de un abonament cu termen de un an pe Nurburgring.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!