Prima pagină  »  Ştiri  »  Mai multa putere pentru X6 M. HAMANN prezinta TYCOON EVO M!
29 MARTIE 2010, 16:07
1,834
0
Mai multa putere pentru X6 M. HAMANN prezinta TYCOON EVO M!
De Constantin Mihalachi
0
In cadrul Salonului Auto de la Geneva 2010, atelierul de tuning HAMANN-Motorsport, cel care aduce la cote maxime de performanta modelele BMW, a prezentat noul bolid ce are la baza noul model BMW X6 M, numele noului monstru fiind TYCOON EVO M!

Exteriorul noului TYCOON EVO M este pur si simplu invadat de elementele aerodinamice compuse din carbon care au permis ca latimea bolidului sa creasca cu 60 mm. Bumperul fata da dovada de foarte multa agresivitate, acest fapt fiind dovedit de prizele de aer imense care sunt subliniate subtil de luminile de zi LED. Capota, la randul sau este compusa din carbon, aceasta la fel dispune de prize de aer, care vin sa livreze si mai mult aer propulsorului. Partea posterioara a fost dotata de specialistii HAMANN-Motorsport cu un nou bumper cu difuzor de aer, care gazduieste pe centru teava dubla a sistemului de evacuare.

Insa aceste elemente aerodinamice aduc nu doar un look agresiv, dar imbunatatesc considerabil coeficientul aerodinamic, respectiv performantele acestui monstru, cele care sunt asigurate de V8-ul TwinTurbo care la fel a trecut prin atelierul HAMANN-Motorsport. In asa mod, a fost conceput un nou sistem de evacuare a noxelor, ca in acelasi timp si sistemul de control al propulsorului sa suporte careva modificari pentru a permite bolidului sa ruleze cu viteze de peste 250 km/h.

In rezultat, X6 M dispune acum de 670 cai-putere la 6.000 rpm si un cuplu maxim de 780 Nm disponibil intre 1.500 si 5.650 rpm, sau cu alte cuvinte, acesta cunoaste o crestere de putere cu 115 cai si 110 Nm! Multumita puterii mai mari, TYCOON EVO M accelereaza pana la 100 km/h in 4.2 secunde, in timp ce viteza maxima este de 300 km/h!

Nu a ramas fara modificari si interiorul, care ofera o pozitie si mai sportiva acum datorita scaunelor sport cu sustinere laterala ridicata, cat si o aparenta pe masura unui bolid adevarat care este sugerata de insertiile din aluminiu negru in combinatie cu elementele din carbon.
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!