Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul BMW Seria 5 a fost prezentat oficial in Moldova
28 MARTIE 2010, 04:10
1,618
0
Noul BMW Seria 5 a fost prezentat oficial in Moldova
De Ilie Toma
0
Am transmis LIVE prezentarea ei in toamna lui 2009 de catre producator. Am transmis LIVE de la Geneva expunerea ei catre publicul larg, in primele zile ale lunii martie. Si uite ca, la nici o luna de la premiera mondiala de la Geneva, BMW Seria 5 a venit si in Moldova, devenind disponibil clientilor autohtoni.

Sambata, 27 martie, Distribuitorul oficial BMW in Moldova a invitat un numar impunator de pasionati ai marcii, actuali si potentiali posesori ai unui BMW, pentru a se delecta intr-o atmosfera exclusivista de noua Serie 5.

Pentru un adevarat intelegator al marcii bavareze, pasiunea pentru marca este formata din traditie, atentie catre detalii, perfectiune inginereasca. Tocmai de asta, invitatii au fost intampinati de un sir minunat de automobile chiar in fata localului in care a avut loc marele eveniment, sirul fiind format din exemplarele tuturor generatiilor Seriei 5, de la prima lansare a acestui model in 1972, pana la generatia a 5-a, cunoscut si ca E60, cea care tocmai si-a incheiat cariera. Viitorul, devenit deja prezent, in persoana noii generatii, cu numele de cod F10, era inca acoperit, si asteptat cu suspans de invitati.

Catre punctul culminant al serii, noutatea a fost expusa in intreaga-i splendoare publicului. Au fost expuse doua exemplare – in versiunile 525d si 535i, ambele in culoare neagra. A fost interesant sa observam ca in mai putin de un minut de la prima apropiere a invitatilor, capotele ambelor exemplare erau si deschise. Se pare ca inima unui BMW ramane a fi motorul, si e demn de admiratie faptul ca cei interesati de automobilele marcii stiu sa pretuiasca acest element.

Distribuitorul oficial BMW a avut insa si o surpriza pe masura interesului fata de model: trei dintre invitati au castigat prin tragere la sorti dreptul de a petrece doua zile in compania Seriei 5 – simplu si original – iau Seria 5 de la importator si o aduc peste doua zile, avand timp berechet sa cunoasca in detaliu cel mai nou si mai rafinat model bavarez.

Noi, insa, vom testa noua Serie 5 chiar in saptamana ce urmeaza. Trebuie sa spunem ca asteptam cu mare suspans testul si suntem siguri ca vom descoperi in noua Serie 5 senzatii si detalii picante! Fiti alaturi de noi, vom publica testul in saptamana care urmeaza!

Traditie. Cele cinci generatii ale Seriei 5, care au precedat noua lansare, au intampinat invitatii.


E12 (1972-1981)


E28 (1982-1988)


E34 (1988-1996)


E39 (1995-2003)


E34 (2003-2010)


Noua Serie 5. Inca acoperita.


Noua Serie 5 se arata in toata splendoarea.


Sportiva si eleganta in acelasi timp.


Privire.


Aruncam o privire si in interior.



Importator Oficial BMW Group in Republica Moldova:
"AUTO SPACE" SRL
Showroom BMW: str. Bucuriei, 18a, Chisinau
Telefon: ( 373 22) 22-33-99
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!