Prima pagină  »  Ştiri  »  Salonul Auto de la Geneva – Cele mai neobisnuite automobile (Foto
9 MARTIE 2010, 15:39
1,853
0
Salonul Auto de la Geneva – Cele mai neobisnuite automobile (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
0
Fantezia design-erilor auto nu are limite, acest lucru a fost demonstrat si cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din acest an. Numarul mare de exemplare ciudate, prezentate in mare parte de marci de care posibil chiar nici nu am auzit pana acum, ne dovedeste cat de mult companiile mici isi doresc sa dea lovitura cu noile produse.

Scopul principal al acestor proiecte, este de a capta atentia publicului, si de ce nu, a producatorilor cu renume, cei care de altfel sunt si potentialii parteneri in cazul unui viitor model de serie.

Un astfel de proiect este si Gazal 1, un SUV elaborat de studentii universitatii King Saud (K.S.U.) din Arabia Saudita pe baza legendarului tot teren Mercedes-Benz G Class. Gazal 1 este rezultatul cursului „Vehicle Engineering” din care fac parte 55 studenti ai universitatii, si a carui mentor este producatorul Magna Steyr si atelierul italian de design StudioTorino.

Conditiile impuse de universitate studentilor au fost de a mentine baza lui G Class, cum ar fi ampatamentul, ecartamentul, componentele mecanice si interiorul, in timp ce le-a fost acordata libertate totala la elaborarea unui nou exterior. In asa mod, in urma studiului de marketing efectuat printre studentii K.S.U. s-a ajuns la concluzia ca se doreste un design clasic, care ar evita tendintele moderne in favoarea unui look ce ar ramane actual si in viitor.
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!