Prima pagină  »  Ştiri  »  Salonul Auto de la Geneva – Inspiratia tunerilor: Porsche Panamera (Foto
9 MARTIE 2010, 19:14
2,092
0
Salonul Auto de la Geneva – Inspiratia tunerilor: Porsche Panamera (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
1
Dupa cum spuneam in articolele anterioare, Salonul Auto de la Geneva a atras foarte multe ateliere de tuning, insa foarte interesant este faptul ca un singur model putea fi admirat la mai multe stand-uri in diferite ipostaze, acesta fiind gran turismo-ul Porsche Panamera, cel care a inspirat in mod deosebit tunerii.

Unul din acestia este LUMMA Design, atelierul specializat in modificarea modelelor Porsche, BMW si Mercedes-Benz, a prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva noul LUMMA CLR 700 GT, cel care a “injectat” genele automobilelor de curse in Porsche Panamera.

Reprezentat de un design fabulos, ce este scos in evidenta de kit-ul aerodinamic si jantele de 21 inch Racing Edition, CLR 700 GT da dovada si de multa sportivitate cu ajutorul elementelor din carbon – bumper, spoiler, difuzor de aer, praguri, s.a. Sub capota acum se afla un propulsor de 700 cai-putere derivat din versiunea de 4.8 litri V8 Twin-Turbo de pe versiunea Panamera Turbo, a carui performante dinamice nu au fost dezvaluite pana in acest moment.

Chiar daca subiectele privind cele mai importante modele prezentate la Salonul Auto de la Geneva au fost epuizate odata cu acest articol, tinem sa anuntam vizitatorii nostri fideli ca in zilele ce urmeaza vom publica alte doua materiale senzationale ce tin de cel mai mare eveniment auto din Europa:

1. Interviu cu oamenii cheie din BMW Group. Aici am reusit sa punem intrebari persoanelor ce au influentat in mod direct elaborarea modelelor Seria 5, Seria 7 si X5 facelift, cat si presedintelui diviziei M de la BMW.

2. Test de anduranta cu automobilul redactiei Mercedes-Benz B170 NGT. In acest material vom relata cu lux de amanunte cum s-a comportat automobilul nostru in calatoria spre Geneva, timp in care am reusit sa efectuam un total de peste 5.000 km.
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!