Prima pagină  »  Ştiri  »  Salonul Auto de la Geneva – Motorsport (Foto PiataAuto.md)
9 MARTIE 2010, 18:18
1,936
0
Salonul Auto de la Geneva – Motorsport (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
0
Pentru ca multi producatori de automobile se inspira cand este vorba de un nou model din motorsport, preluand un pic din design-ul sau tehnologiile curselor cu motor, iata ca Salonul Auto de la Geneva a fost perfect din acest punct de vedere pentru a demonstra publicului si exemplarele inedite ce duc faima unei marci anume si pe circuit.

La stand-urile catorva marci prezente la Geneva pot fi observate in aceste zile atat bolizi de Formula 1 si WRC, cat si exemplare din cursele de 24 ore LeMans sau cursele pe gheata Trophee Andros.

Mercedes-Benz este unul din acesti producatori, germanii prezentand la stand-ul companiei noul Safety Car din Formula 1 in persoana lui Mercedes-Benz SLS AMG. Performantele bolidului ce nu va iesi niciodata de pe circuit pe drumurile publice au ramas aceleasi ca la modelul de serie, diferentele constand in exteriorul dominat de logo-urile F1, oglinzile retrovizoare din carbon, si girofarul specific de pe acoperis dotat cu camera TV.

Un alt girofar cu inscriptie “Safety Car”este pozitionat in locul placutei de inmatriculare spate, acesta dispune de 700 beculete LED, care sunt perfect vazute de piloti in intuneric sau pe timp de ploaie. Putin in stanga girofarului “Safety Car”, este pozitionata camera video ce permite pilotului sa monitorizeze bolizii ce il urmeaza in spate.

Noul Safety Car din Formula 1 a fost prezentat in premiera mondiala la Geneva, fiind adus la stand-ul companiei de pilotii echipei de Formula 1 Mercedes-Benz GP, Michael Schumacher si Nico Rosberg.
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!