Prima pagină  »  Ştiri  »  Salonul Auto de la Geneva – Tuning (Foto PiataAuto.md) – Partea
9 MARTIE 2010, 17:54
2,065
0
Salonul Auto de la Geneva – Tuning (Foto PiataAuto.md) – Partea 1
De Constantin Mihalachi
0
O alta categorie de automobile care a fost extrem de cautata de cei peste 270.000 vizitatori ce au venit la Salonul Auto de la Geneva pana acum, a fost desigur categoria automobilelor tunate. Numarul atelierelor de tuning prezente aici a fost foarte mare, fapt generat si de numarul mare de modele noi prezentate in ultimul timp pe arena internationala.

Printre atelierele de tuning prezente in acest an la Salonul Auto de la Geneva putem evidentia: ABT, Abarth, AC Schnitzer, Alpina, Brabus, Carlsson, G-Power, Hamann, Mansory, Mugen, TechArt, RennTech, SporTech, FAB Design si multi altii. Iar daca ar fi sa scoatem in evidenta un model mai special prezentat de acestia, Brabus S V12 R ar merita cu siguranta sa fie acesta.

Prezentat ca “Cea mai rapida limuzina din lume”, Brabus S V12 R uimeste cu luxul si posibilitatile sale. Creat pe baza versiunii de top Mercedes-Benz S600, S V12 R ascunde sub capota un propulsor V12 Biturbo de 6.3 litri ce dezvolta 750 cai-putere si un cuplu maxim imens de 1.350 Nm. Cu asa putere, Brabus S V12 R accelereaza pana la 100 km/h in 4.0 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 340 km/h!

La prezentarea modelului, Brabus a numit noul model ca un oficiu pe patru roti, iar acest fapt este demonstrat de ecran-ul de 15.2 inch amplasat pe plafon, posibilitatea de conectare la internet, nenumarate porturi USB, plyere DVD - Blu-Ray – MP3, si surpriza – printer color!
GALERIE FOTO (40 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!