Prima pagină  »  Ştiri  »  Subaru Impreza WRX a trecut printr-un facelift musculos!
25 MARTIE 2010, 12:50
1,724
0
Subaru Impreza WRX a trecut printr-un facelift musculos!
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
La apropiatul Salon Auto de la New York, Subaru va prezenta versiunea facelift a renumitului Impreza WRX, in caroserie hatchback si sedan. Acum Impreza WRX a devenit mult mai musculos, semanand foarte multe cu fratele sau de raliuri – versiunea WRX STi.

Impreza WRX beneficiaza acum de arcuri ale aripilor mult mai profilate, de o bara de protectie noua in fata si de o alta in spate, iar ecartamentul masinii a fost marit cu 38 mm. Rotile au devenit si ele mai late, de 8 inch, in loc de 7, cat aveau pana acum, iar in rezultat au fost modificate si dimensiunile anvelopelor – de la 225/45 R17 la 235/45 R17, fapt care ii va oferi lui Impreza WRX o aderenta superioara in virajele stranse.

Odata cu faceliftul, insa, WRX s-a ingrasat cu 15 kg. Producatorul promite insa ca performantele modelelui nu vor suferi din aceasta cauza. Sub capota modelului se gaseste acelasi motor boxer in patru cilindri, de 2.5 litri. Acesta produce 265 CP, in timp ce valoarea cuplului maxim se situeaza la 330 Nm. Motorul este echipat cu o transmisie manuala in 5 rapoarte, iar tractiunea integrala ramane a fi aceeasi – integrala simetrica.

Facelift-ul a adus mici actualizari si la interior, prin insertii similare carbonului, un nou stil de cusatura a scaunelor, volan captusit cu piele si insertii de aluminiu pe pedale. Toate vin sa-i aduca lui Impreza WRX o nota si mai pronuntata de agresivitate.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!