Prima pagină  »  Ştiri  »  Wiesmann Roadster MF5, doar in 55 exemplare!
31 MARTIE 2010, 09:30
1,888
0
Wiesmann Roadster MF5, doar in 55 exemplare!
De Constantin Mihalachi
0
Compania Wiesmann produce inca din anul 1988 sport car-uri de lux care sunt caracterizate de un design clasic. Iata ca cel mai nou produs al producatorului britanic este Wiesmann Roadster MF5, model care a fost prezentat in toamna in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Sub capota noului Wiesmann Roadster MF5, asa cum deja ne-a obisnuit producatorul, se afla un propulsor BMW, de aceasta data, un monstru V10 de 5.0 litri regasit si pe actualele BMW M5/M6, ce dezvolta 507 cai-putere si un cuplu maxim de 520 Nm. Aceasta putere este suficienta pentru a atinge prima suta in 3.9 secunde, si pentru ca acul vitezometrului sa se opreasca la 310 km/h.

Multumita setarilor suspensiei Roadster MF5 poate aborda cele mai grele viraje cu o viteza uimitoare, oferind astfel conducatorului un maxim de placere sub cerul deschis. Insa nu doar performantele scot in evidenta noul model, ci si stilul retro al exteriorului, caracteristic de altfel pentru un Wiesmann, care este scos in evidenta de elementele de culoare rosie, ce contrasteaza foarte frumos cu caroseria de culoare alba.

Noul model urmeaza sa fie produs intr-o editie limitata de doar 55 exemplare, iar pentru a intra in posesia acestui adevarat bolid cu design clasic, doritorii sunt nevoiti sa se disparta cu o suma frumusica de 189.500 Euro.
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!