Prima pagină  »  Ştiri  »  Ce spuneti de un Mercedes-Benz E-Class cu sapte locuri?!
28 APRILIE 2010, 10:10
1,801
0
Ce spuneti de un Mercedes-Benz E-Class cu sapte locuri?!
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
Mercedes-Benz a facut publice primele poze cu noul E-Class Limousine, o limuzina pe baza noii generatii E-Class construita de partenerul Mercedes, compania Binz. Aceasta este specializata in modificarea vehiculelor Mercedes pentru diferite ocazii, cum ar fi ambulantele, furgoanele mortuare sau vehiculele pompierilor, s.a.

Binz isi are sediul central in sudul Germaniei, iar de curand a primit acordul companiei Mercedes-Benz sa construiasca o limuzina cu sase usi pe baza lui E-Class. Vehiculul are acum o lungime de 5.98 metri, ceea ce ar insemna o crestere cu 1.11 metri fata de versiunea standart. In asa mod, au mai fost adaugate inca doua usi si doua scaune, ca prin urmare, la interior sa se poata adaposti pana la sapte persoane.

Din moment ce montantii centrali au fost mutati ceva mai in spate, inginerii au intarit constructia pentru a evita traumarea grava a pasagerilor in cazul accidentelor laterale. E-Class Limousine va fi oferita in diferite versiuni, oferindu-se chiar si versiuni blindate.

Cat priveste gama propulsoarelor, aceasta este formata din doua unitati pe benzina si una diesel - E 350 CGI BlueEFFICIENCY, E500 si E 250 BlueEFFICIENCY. Toate versiunile au o viteza limitata electronic la 210 km/h, insa Binz poate scoate limitatorul, dar nu trebuie sa ne asteptam la viteze enorme din moment ce cea mai usoara versiune cantareste 2.100 kg.

Clientilor li se va oferi si posibilitatea de a alege si amplasarea randurilor de scaune, in total exista trei optiuni: limuzina cu sase usi (pasagerii de pe randul secund privesc spre conducator), Vis-a-vis (pasagerii randului secund privesc spre randul trei de scaune) si Individual (fara randul secund de scaune).
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!