Prima pagină  »  Ştiri  »  Confortul ajunge la un nivel suprem in Porsche Panamera by TechArt
26 APRILIE 2010, 15:16
1,769
0
Confortul ajunge la un nivel suprem in Porsche Panamera by TechArt
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
Atelierul de tuning TechArt, cel care se pare ca e indragostit in ultimul timp de Porsche Panamera, iata ca nu atrage atentia doar exteriorului, dar si habitaclului noului gran turismo. Pentru ca sa ridice la nivel maxim luxul si confortul de la interior, specialistii TechArt, ofera acum pentru nava amiral o serie de gadget-uri multimedia, si alte elemente exclusive ce imbunatatesc confortul.

Avand la baza materiale de cea mai buna calitate, TechArt a prezentat doua sisteme multimedia si mese pliabile in scaunele fata pentru pasagerii spate din Porsche Panamera. Kit-ul W2 este compus din doua monitoare integrate in console specializate si tapitate cu acelasi tip de piele ca si scaunele. Adaugator monitoarelor, mai este oferit DVD changer-ul pe sase discuri amplasat in portbagaj.

Ca alternativa, poate fi comandat si ecranul rotabil de 10.2 inch montat in plafon. Acesta vine echipat cu o consola pentru playerul DVD, la care poate fi conectat si portul USB. Pasagerii din spate pot controla sistemul cu ajutorul unei telecomande, in timp ce calitatea superioara a sunetului o pot oferi si castile audio fara fir.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!