Prima pagină  »  Ştiri  »  Lamborghini prezinta Murcielago LP 670-4 SuperVeloce China Limited Edition!
23 APRILIE 2010, 14:32
1,779
0
Lamborghini prezinta Murcielago LP 670-4 SuperVeloce China Limited Edition!
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Producatorul italian de sport car-uri Lamborghini, a surprins publicul Salonului Auto de la Beijing cu o noua editie exclusiva pentru Murcielago LP 670-4 SuperVeloce. Numit Lamborghini Murcielago LP 670-4, noul model va fi produs doar in 10 exemplare, unde fiecare din ele va fi personalizat cu o placuta ce va contine numarul de fabrica si numele proprietarului.

Exteriorul noului Murcielago China Limited Edition este caracterizat de o nuanta gri, care este strapunsa de liniile portocalii ce incep de pe capota si continua pe acoperis, ce simbolizeaza eruptia unui vulcan. La interior, lupta dintre nuanta gri al carbonului de la exterior si liniile portocalii continua, iar in asa mod, putem sa le observam pe scaune, plansa de bord, manetele cutiei de viteze si chiar covorase.

Sub capota noului bolid, sta propulsorul de 6.5 litri V12 ce produce 670 CP. Multumita unei reduceri de greutate de 100 kg fata de versiunea Murcielago LP 640-4, bolidul poate accelera pana la 100 km/h in doar 3.2 secunde, iar viteza maxima este 342 km/h!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!