Prima pagină  »  Ştiri  »  Dacia lanseaza editia limitata Black Line
5 MAI 2010, 11:21
1,460
0
Dacia lanseaza editia limitata Black Line
De Constantin Mihalachi
1
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Iata ca nu doar constructori exclusivi ca Ferrari, Bentley sau Aston Martin ne uimesc cu editii limitate, ci si producatorii de automobile bugetare, cum ar fi Dacia. Producatorul din Mioveni, ne surprinde si lanseaza seria limitata – Black Line pentru modelele Logan, Sandero si Logan MCV. Chiar daca nu comunica la cate exemplare va fi limitata editia Black Line, Dacia spune ca aceasta se impune prin stil propriu si dotari suplimentare.

Dupa cum ne spune si numele editiei, cele trei modele vor fi dominate de o culoare exterioara neagra, in care vor fi vopsite manerele, oglinzile, grila si interiorul blocurilor optice fata. Un alt specific sunt dotarile suplimentare bogate, in care se include sistemul audio CD MP3 cu comenzi pe volan, tapiterie speciala Black Line, volan si scaun sofer imbracat in piele, computer de bord, aer conditionat, proiectoare ceata, servodirectie, airbaguri frontale, oglinzi retrovizoare exterioare reglabile electric cu sistem de incalzire, s.a.

Clientii pot opta pentru intreaga gama de propulsoare disponibila pentru Dacia Logan, Sandero si Logan MCV, iar in dependenta de motorizarea aleasa, pretul acestora in Romania variaza intre 8.200 Euro si 10.250 Euro pentru Logan, intre 8.950 Euro si 11.000 Euro pentru Sandero, sau intre 10.600 Euro si 12.750 Euro pentru Logan MCV.

Noua editie limitata Dacia Black Line poate fi deja comandata in toata reteaua comerciala.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!