Prima pagină  »  Ştiri  »  Infiniti prezinta primul FX cu motor diesel
7 MAI 2010, 10:28
1,573
0
Infiniti prezinta primul FX cu motor diesel
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Producatorul japonez Infiniti, cel care in 2009 si-a anuntat intentiile de a se lansa si in Europa, iata ca dupa ce ne-a prezentat versiunea diesel pentru Infiniti EX, ne prezinta si prima versiune diesel al crossoverului Infiniti FX, cel care va fi cunoscut ca FX30d.

Dupa cum era si de asteptat, noul FX diesel a preluat unitatea pe motorina de pe EX30d, ceea ce ar insemna ca noul Infiniti FX30d dispune de 235 CP si un cuplu maxim de 550 Nm disponibil incepand cu 1.750 rpm. Puterea este transferata catre roti cu ajutorul tractiunii integrale, iar impreuna cu transmisia automata cu 7 trepte Adaptive Shift Control, noul FX30d accelereaza pana la 100 km/h in 8.3 secunde. Consumul mediu este de 9.0 l/100km, in timp ce emisiile nu trec de 238 g/km CO2.

Clientii vor avea optiunea de a alege intre doua versiuni Infiniti FX30d, si anume, S sau GT. Din moment ce opteaza pentru FX30dS, clientii beneficiaza de mai multa sportivitate, cea care este sugerata de jantele de 21 inch, scaune sport, suspensie sport, cat si de sistemul Rear Active Steering, cel care ofera si mai multa manevrabilitate datorita rotilor spate ce vireaza.

Cat priveste versiunea Infiniti FX30dGT, aceasta va oferi padele in spatele volanului pentru schimbarea treptelor, sistem inteligent de tractiune integrala, scaune tapitate cu piele, scaune fata cu sistem de incalzire si racire, faruri fata bi-xenon adaptive in viraje, camera video spate, jante de 20 inch, vopsea regenerabila Scratch Shield, sistem audio cu 7 boxe, s.a.

Noul Infiniti FX30d poate fi deja comandat in showroomurile europene, clientii fiind nevoiti sa achite o suma similara cu cea necesara pentru versiunea pe benzina cu propulsor V6, Infiniti FX37.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!