Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz lanseaza ML Grand Edition
5 MAI 2010, 17:14
1,261
0
Mercedes-Benz lanseaza ML Grand Edition
De Constantin Mihalachi
0
Mercedes-Benz anunta astazi ca tot terenul ML-Class va beneficia de o editie speciala numita Grand Edition. Clientii care vor opta pentru noul model caracterizat de un nivel bogat al dotarilor, se vor bucura sa afle ca vor reusi sa economiseasca pana la 3.000 Euro fata de un model original similar dupa dotari.

ML Grand Edition poate fi deosebit prin intermediul noilor jante de 19 inch, geamurile si farurile spate fumurii, carcasuri de culoare neagra pentru oglinzile retrovizoare, tehnologie LED pentru luminile de zi, reiling-uri cromate pe acoperis, grila radiatorului in stil AMG, si aparatoare decorative. Standart mai este oferit sistemul PARKTRONIC, vopseaua metalizata, si forma musculoasa a capotei pentru versiunile cu propulsor V8 (ML 450 CDI 4MATIC si ML 500 4MATIC). Optional pot fi comandate jantele de 20 inch bi-colore, cat si nuantele exterioare Chromite Black sau Diamond White.

Habitaclul va intalni pasagerii cu mult lux si sportivitate, multumita insertiilor din lemn natural, scaunelor tapitate cu piele perforata artificiala ARTICO (optional piele naturala), volanului sportiv cu clapete AMG, cat si insertiilor din inox de pe pedale si panelurile usilor. Un grad inalt de exclusivitatea interiorului ii ofera emblema “Grand Edition” pozitionata pe consola centrala.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!