Prima pagină  »  Ştiri  »  Prezentare: Toyota Prius Plug-in Hybrid pe strazile din Strasbourg
5 MAI 2010, 13:58
1,288
0
Prezentare: Toyota Prius Plug-in Hybrid pe strazile din Strasbourg
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Dupa ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva, Toyota Prius Plug-In-Hybrid, versiunea Prius a carei baterii electrice pot fi reincarcate de la priza, iata ca isi dezvaluie infatisarea si in conditiile reale pe strazile din Strasbourg. Partenerul prezentarii este compania locala furnizoare de energie electrica EDF, cea care de altfel va avea un rol foarte mare la consolidarea infrastucturii statiilor de alimentare.

Aceasta prezentare, ofera posibilitatea de a monitoriza comportamentul noului hibrid in conditii reale. Pe o perioada de trei ani, incepand cu Aprilie 2010, 100 exemplare Prius Plug-In-Hybrid vor fi testate in conditii reale, ca de altfel si statiile de alimentare cu energie electrica, care pentru prima data vor aparea pe strazile din Strasbourg.

Scopul experimentului este de a economisi timpul conducatorilor in decursul calatoriilor zilnice. Pe langa aceasta, proiectul este finantat de “fondul automobilelor cu emisii joase de noxe”, cel care a fost fondat in baza programului “Grenelle de l’Environnement”.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!