Prima pagină  »  Ştiri  »  Cel mai rapid break de la Volvo – Heico V70 T6
30 IUNIE 2010, 12:08
1,790
0
Cel mai rapid break de la Volvo – Heico V70 T6 AWD R-Design
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
Volvo, impreuna cu cei de la HEICO SPORTIV, au lansat cel mai rapid break Volvo, bazat pe modelul V70. Sub capota versiunii tunate se afla propulsorul turbo, cu 6 cilindri in linie, al celor de la Volvo, modificat de catre specialistii de la HEICO sa livreze 325 CP in locul celor 300 CP standart.

Cuplul maxim oferit de propulsor se cifreaza la 460 Nm, disponibil intre 2100 rpm si 4200 rpm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in doar 5.9 secunde, iar viteza maxima a fost limitata electronic la 250 km/h. Este interesanta si valoarea consumului mixt, anuntat pentru versiunea tunata: doar 10.6 litri la 100 km/h, in ciuda performantelor impresionante si a tractiunii integrale de care dispune modelul.

Silueta exteriorului a fost suplimentata cu kit-ul aerodinamic R-Design, care contine bare de protectie si praguri sportive, precum si un eleron, in calitate de continuare logica a liniei acoperisului. Oglinzile retrovizoare au primit o culoare argintie mata, in timp ce caroseria beneficiaza de o nuanta neagra Sapphire Black.

Jantele de 19 inchi, incaltate in anvelope Pirelli, si suspensia revizuita, coborata cu 30 mm, ii vor conferi lui HEICO V70 T6 AWD R-Design un plus semnificativ de manevrabilitate. Interiorul modelului vine sa impresioneze prin cateva detalii de ordin exclusiv: volan sport, captusit cu piele, manivela a cutiei de viteze cu logo-ul HEICO, insertii de aluminiu cu inscriptia R-Design, pedale sportive, precum si o placa pe care este inscriptionat numarul de ordine al fiecarui exemplar al editiei speciale.

In total, vor fi produse 100 de exemplare ale versiunii de inalta performanta, la pretul acestora se va situa in jurul valorii de 70 000 euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!