Prima pagină  »  Ştiri  »  Centrul Toyota Chisinau "Continent", partener al concursului "Miss Online 2010"
30 IUNIE 2010, 07:57
2,281
0
Centrul Toyota Chisinau "Continent", partener al concursului "Miss Online 2010"
De Centrul Toyota Chisinau "Continent"
0
La 23 Iunie 2010 a avut loc ceremonia de premiere a primului concurs national online de frumusete, "Miss Online 2010", unul din partenerii oficiali ai caruia a fost si Centrul Toyota Chisinau "Continent".

Toyota Prius (stanga) si Toyota Camry (dreapta).


Ceremonia a avut toate ingredientele pentru un succes absolut: fourchet, frumusete feminina, invitati de onoare si, desigur, cele 11 participante, care au obtinut primele pozitii in topurile saptamanale ale concursului. Toate participantele au obtinut cartele discount, pe baza carora vor putea obtine reduceri semnificative in eventualitatea achizitiei unui model Toyota. Din pacate, nu a fost prezenta la eveniment chiar castigatoarea, aflata in aceasta perioada in SUA. Totusi, invitatii au reusit sa se bucure de o seara frumoasa, intr-o atmosfera placuta si amiabila, asigurata de MC Shurikov.

Castigatoarea Miss Online 2010, Valentina Rusu.


In cadrul evenimentului a avut loc si o licitatie a fotografiilor participante la concurs, iar cateva din ele au si fost vandute pentru mai multe mii de lei.

Din banii colectati, vor fi cumparate dulciuri pentru una din casele de copii din republica, iar organizatorii si castigatoarele concursului o vor vizita, la bordul a doua modele Toyota de culoare alba: Camry si Prius.
GALERIE FOTO (48 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!