Prima pagină  »  Ştiri  »  Fani smart din toate tarile, uniti-va!
28 IUNIE 2010, 11:03
2,070
0
Fani smart din toate tarile, uniti-va!
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Anul trecut smart a implinit 10 ani de cand exista, iar in acest an celebeaza a 10-a intalnire anuala a fanilor sai, cu numele de “smart times”. Intre 20 si 22 August 2010, comunitatea fanilor smart este chemata din nou la reuniune in Austria, unde sunt asteptati cateva mii de participanti din intreaga Europa.

Printre atractiile principale ale evenimentului se numara convoiului smart, un concurs smart, un mega-party, precum si discutii cu ingineri, designeri si tuneri. De asemenea in acest an va fi oferit spre teste drive modelul smart fortwo electric.

In zilele de 18 si 19 august 2010, fanii vor avea ocazia sa se cunoasca mai bine, dar si sa beneficieze de programe de lectii de tehnici de condus de la specialistii BRABUS. Ziua de 20 august va culmina cu tot felul de atractii, cea mai esentiala dintre care este o calatorie catre cel mai inalt munte din Austria, Großglockner, care masoara o altitudine de 3798 metri.

Ziua urmatoare este rezervata defilarii convoiului smart in jurul lacului montan din aceeasi regiune, convoi care inca detine recordul mondial Guiness ca fiind cel mai lung organizat vreodata. Seara va culmina cu o petrecere la Castelul austriac Kaprun, iar a doua zi evenimentul ia sfarsit printr-un bazar smart, in care fanii cumpara si vand tot felul de accesorii deocheate.

Sunteti un proprietar smart si ati vrea sa participati la acest eveniment? Fanii si posesorii au si inceput a se aduna virtual la www.my-smart.com!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!