Prima pagină  »  Ştiri  »  Aston Martin inaugureaza Nürburgring Driving Academy
9 AUGUST 2010, 08:33
1,408
0
Aston Martin inaugureaza Nürburgring Driving Academy
De Ilie Toma
0
Clientii Aston Martin vor putea beneficia in curand de un set de servicii, destinate sa le sporeasca abilitatile condusului extrem. Acestia vor putea lua parte la un curs specializat pe cel mai ravnit circuit al Europei, Nürburgring, unde Aston Martin dispune si de un Centru de Teste.

Clientii vor beneficia de antrenori personali, care ii vor invata tehnici profesioniste de condus pe circuit – de la eticheta de cursa pana la controlul in situatii critice, folosind cunoasterea fortelor fizice si a constructiei mecanice a masinii.

Dupa „absolvirea” primelor doua elemente ale programului, participantilor li se va inmana un certificat oficial de abilitati avansate in condus, fapt care ii va putea ajuta pe acestia, spre exemplu, sa obtina un pret mai mic pentru asigurare.

Participantii pot continua programul mai departe, insa, fiecare noua etapa de instruire aducandu-i tot mai aproape de abilitatile de participare intr-o cursa-duel pe cel mai dificil segment al Nürburgring-ului, Nordschleife.

Dupa cum declara reprezentantii Aston Martin, acestia isi doresc ca fiecare client participant al programului sa plece cu reactii imbunatatite, o perceptie clara despre sesizarea propriilor abilitati si cele ale masinii, dar si o profunda inspiratie, acumulata din apropierea de un circuit cu o asemenea conotatie, cum este Nürburgring.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!