Prima pagină  »  Ştiri  »  Dodge prefateaza primele imagini cu noul Durango
17 AUGUST 2010, 11:20
2,001
0
Dodge prefateaza primele imagini cu noul Durango
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Grupul Chrysler a prezentat public primele imagini de teasing cu viitoarea generatie a celui mai masiv SUV din gama Dodge – Durango. Totusi, producatorul nu dezvaluie deocamdata nici un detaliu tehnic vizavi de apropiata sa lansare.

In mod logic, primul contact cu publicul al noului model ar urma sa aiba loc la inceputul anului 2011, la Salonul Auto de la Detroit. Exista anumite zvonuri, care sugereaza ca viitorul Durango va fi construit pe platforma actualului Jeep Gand Cherokee, care, la randul sau, foloseste platforma precedentei generatii Mercedes-Benz ML, cu o serie de modernizari.

Totusi, din imagini se poate vedea ca Durango va beneficia si de un sistem START/STOP (a se vedea simbolurile amplasate pe butonul de START al motorului), fapt care sugereaza operarea unor modificari tehnice importante, menite sa eficientizeze si sa modernizeze platforma tehnica utilizata de noua generatie. Sub capota s-ar putea regasi propulsoarele de 3.6 litri (280 CP) si un V8 HEMI, de 5.7 litri, care dezvolta 360 CP.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!