Prima pagină  »  Ştiri  »  In orasul Glodeni a fost inaugurata Statia de Deservire Tehnica AUTOFIT
17 AUGUST 2010, 13:46
5,014
0
In orasul Glodeni a fost inaugurata Statia de Deservire Tehnica AUTOFIT AUTO MIO
De Reteaua Europeana de Statii de Deservire Auto AUTOFIT
0
La 14 August 2010, in cadrul actiunilor de extindere a Retelei Europene de Statii de Deservire Auto AUTOFOT, reprezentant al careia este compania "Valmi Automotive Moldova", a avut loc inaugurarea unei noi statii de deservire tehnica AUTOFIT in orasul Glodeni, situata pe str. Nicolae Balcescu 1/3.

Aceasta statie de deservire tehnica este cea de-a cincea situata in Nordul Republicii Moldova, din cadrul retelei AUTOFIT.



AUTOFIT AUTO MIO – este o statie de deservire tehnica moderna, cu capacitate de 4 posturi. Noua statie va acorda urmatoarele servicii: deservire tehnica generala, reparatie suspensie, reparatie motoare, diagnosticare computerizata. De asemenea, noua statie este imputernicita si dispune de o linie pentru efectuarea reviziilor tehnice obligatorii.




Statia de derservire tehnica dispune si de o zona de relaxare pentru clienti, unde poate fi savurata lectura unei reviste la o ceasca de cafea, in tmp ce automobilul beneficiaza de deservirea necesara. Un element important este faptul ca din zona de relaxare este vizibila intreaga zona de lucru asupra masinilor, clientii avand astfel posibilitatea de a supraveghea vizual intregul proces de lucru asupra propriilor automobile.

AUTOFIT AUTO MIO dispune si de un magazin, unde pot fi achizitionate tot felul de piese de schimb, accesorii si elemente de ingrijire a automobilului.



Si mai important este faptul ca intreg personalul noii statii de deservire tehnica a trecut cursurile specializate de calificare ale AUTОFIT. Administratorii statiei de deservire, Iurie Munteanu si Victoria Munteanu, au constientizat necesitatea unei abordari net superioare fata de automobilele pe care le deservesc si fata de posesorii acestora. Administratorii sunt increzuti de faptul ca inrolarea in reteaua AUTOFIT, odata cu o abordare profesionista si calitativa, le va deschide calea catre o serie de avantaje, si desigur catre atragerea de noi clienti. A fi parte din retea inseamna sa oferi standarde inalte de deservire, inseamna sa ridici nivelul calificarii angajatilor, dar si sa dispui de accesul catre programe moderne de deservire.



In final, se poate concluziona ca statia de deservire tehnica AUTOFIT AUTO MIO, impreuna cu celelalte statii AUTOFIT, formeaza o oferta calitativa si atractiva pentru automobilistii regiunii de Nord a Moldovei.

Reteaua AUTOFIT in Republica Moldova numara, la 16 August 2010, 12 statii de deservire tehnica, in 8 orase ale tarii.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!