Prima pagină  »  Ştiri  »  Jeep Wranger a devenit modern
20 AUGUST 2010, 13:24
1,953
0
Jeep Wranger a devenit modern
De Ilie Toma
0
Wrangler - modelul-legenda al celor de la Jeep, si al automobilelor de teren in general – a primit in interior nou si modern. Inginerii si designerii Jeep s-au limitat in mare parte la modificari ce tin de interior, partea tehnica a acestuia si exteriorul ramanand practic nemodificate.

Avand capacitati de trecere exceptionale, care i-au si adus renumele de azi, ar fi fost pacat, probabil, sa se modifice ceva. Interiorul lui Wrangler era insa deseori considerat invechit moral, fiind asamblat si gandit pentru rezistenta si mai putin pentru utilitati si confort.

Acum Jeep incearca sa-si convinga admiratorii ca Wrangler nu mai este doar capabil de offroad, ci si de confort si ambianta placuta la bord. Au fost redesenate indicatoarele de bord, panoul de bord a obtinut forme usor modificate si materiale mult mai bune, au aparut spatii noi de depozitare, care vin sa sporeasca utilitatea vietii la bord. Jeep ne asigura si de o ergonomie mult mai buna a comenzilor interiorului, in asa fel incat toate sa se afle intotdeauna la indemana. Wrangler are acum si oglinzi exterioare cu incalzire si actionare electrica.

Modernizarea a adus si un volan nou, care are acum pozitionate si comenzi de operare a sistemului media si a celui de cruise-control. Sistemul media beneficiaza si de port USB si ofera si posibilitatea conexiunii telefoanelor prin regim Bluetooth.

Pe bara de sustinere, dedicata pasagerului din dreapta, a aparut si o incriptie “Jeep Since 1941”, menita sa sporeasca admiratia fata de legenda americana.

Inginerii Jeep anunta ca au imbunatatit considerabil izolarea fonica a modelului, aproape inexistenta pana acum. De asemenea, Wrangler va mai plusa in lista sa de optiuni o serie de noi culori.

Asamblarea lui Jeep Wrangler are loc in orasul american Toledo, statul Ohio.
GALERIE FOTO (25 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!