Prima pagină  »  Ştiri  »  Luxul in lumea camioanelor: Mercedes-Benz Actros in editiile Black Liner si
25 AUGUST 2010, 11:12
2,398
0
Luxul in lumea camioanelor: Mercedes-Benz Actros in editiile Black Liner si White Liner
De Ilie Toma
1
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Cum ar putea arata un interior de lux al unui camion? Va ganditi cumva la piele, insertii de lemn, sistem automat de climatizare, lumini ambientale? Da, s-ar putea sa aveti dreptate, pentru ca toate aceste elemente se contin in doua editii speciale ale lui Mercedes-Benz Actros, care vor fi lansate la apropiata expozitie din Hannover, dedicata automobilelor comerciale.

La exterior, cele doua editii speciale se vor face remarcate printr-o vopsea metalizata – alba sau neagra – si doua linii verticale, de culoare gri, trasate pe intreaga parte frontala a camionului. De asemenea, farurile vor avea fundal negru pentru White Liner sau cromat pentru Black Liner. Acestea vor fi echipate cu LED-uri pentru lumina de zi si cea de pozitie. Editia White Liner va aduce si roti de otel, vopsite in culoare neagra.

Interiorul se arata a fi unul de vis pentru orice sofer de cursa lunga. Scaunele sunt acoperite cu piele perforata de culoare maro, si sunt ventilabile, prin sistemul de climatizare al camionului. Panourile usilor sunt acoperite de aceeasi piele maro striata, la fel ca si volanul sau cotiera. Pana si covorasul central este executat din piele striata! Bordul dispune de insertii generoase de lemn negru natural, iar nuanta exclusiva de maro a interiorului este continuata de covorasele de velur, si ele executate intr-o nuanta de maro inchis.

In interior se mai regaseste un sistem de climatizare automat si o sectiune care joaca rol de frigider. Parasolarele de pe parbriz sunt operate electric, iar atmosfera placuta pe timpul noptii este asigurata de iluminarea ambientala, menita sa aduca o ultima contributie in aerul de exclusivitate al editiei speciale.

Pe langa dotarile de lux, editiile speciale Actros vor oferi si un set de sisteme de siguranta, care in mod normal sunt incluse in lista optionalelor. Vorbim aici de sistemul Active Brake Assist 2 - cunoscut si ca asistenta la franarea de urgenta, care poate recunoaste si obstacolele stationare, sistemul Lane Assistant (avertizare in caz de deviere involuntara de la banda curenta de circulatie), control al stabilitatii si airbag pentru sofer.

Mercedes-Benz va oferi aceste editii speciale in oricare din motorizarile disponibile in mod normal pe Actros. Numarul total de camioane care vor fi produse este insa unul relativ restrans: in total, vor fi produse 500 de astfel de camioane.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!