Prima pagină  »  Ştiri  »  "Perla alba" de la Lexus Va asteapta in showroom-ul din Chisinau
9 AUGUST 2010, 09:11
3,122
0
"Perla alba" de la Lexus Va asteapta in showroom-ul din Chisinau
De Continent SRL, Distribuitor Oficial Lexus in Republica Moldova
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
In showroom-ul Companiei „Continent”, Distribuitorului Oficial Lexus in Republica Moldova, este expus un proaspat Lexus IS 250, vopsit intr-o nuanta exclusiva „perla alba” (White Pearl), dotat cu jante din aliaj usor de 17 inchi cu zece spite. Automobilul este executat in dotarea Exclusive, care presupune si prezenta sistemului de navigare.

Interior de lux

Din momentul in care Va faceti comod in interiorul lui Lexus IS 250, va detasati in lumea linistii si a calmului. Echilibrul si ergonomia de exceptie a interiorului, in tandem cu tehnologiile de ultima ora, Va vor oferi satisfactia unei ambiante excelente.

Fiecare detaliu din interiorul lui IS 250 este executat cu un deosebit rafinament. Imbinarea liniilor, a formelor si a calitatii materialelor creaza tabloul complet al elegantei si armoniei, asigurand un echilibru general plin de eleganta si lux.

In dotarea Executive, Lexus IS 250 presupune prezenta captuselii cu piele neagra in interior, iar scaunele fata sunt dotate si cu o multime de reglaje actionate electric.

Multimedia

Consola centrala a lui Lexus IS 250 cuprinde un CD-changer integrat, cu 6 CD-uri, si comenzi pozitionate pe volan. Sunetul este reprodus de 13 difuzoare, iar fiecare detaliu al interiorului masinii a fost conceput sa nu produca reflectii nedorite ale undelor sonore, astfel incat senzatia generala sa ramana cea a unui sunet de cea mai inalta fidelitate. Sistemul audio mai permite si conectarea iPod-urilor, precum si a flash-urilor USB.

Lexus IS 250 mai este dotat si cu un display color de 7 inchi, camera de luat vederi in spate, si sistem de navigare cu GPS.

Caracteristici dinamice incredibile

Sub capota lui Lexus IS 250 se regaseste un propulsor V6, setat pentru performante dinamice. Cu o cilindree de 2.5 litri, acesta accelereaza sedanul de la 0 la 100 secunde in putin peste 8 secunde.

Propulsorul livreaza o putere de 208 CP la 6400 rpm, in timp ce cuplul maxim atinge valoarea de 252 Nm la 4800 rpm. Desi motorul isi concentreaza fortele intr-un feedback maxim orientat spre dinamism, acesta ramane si foarte eficient in consumul de combustibil.

Securitate

Lexus IS 250 vine dotat si cu o serie completa de sisteme de siguranta activa si pasiva:

10 airbag-uri (primul airbag frontal din lume cu deschidere in doua sectiuni)
VDIM – sistem de gestionare integrata a performantelor dinamice
ABS – sistem de anti-blocare a rotilor la franare
BAS – sistem de asistenta la franarea de urgenta
TRC – sistem anti-derapare
EBD – distribuire electronica a fortei de franare
VSC – sistem de stabilizare a traiectoriei
EPS – directie asistata electric
Sistem de fixare a scaunului copilului ISOFIX
Scaune fata cu tetiere active
Alarma
Imobilizator electronic al motorului
Cheie electronica „Smart key”.


Sunteti invitati sa faceti cunostinta „pe viu” cu luxosul Lexus IS 250, in nuanta „Perla alba”, in showroom-ul companiei „Continent”, situat pe viaductul Chisinau-Botanica. De asemenea, aici pot fi admirati si alti reprezentanti ai gamei europene Lexus, prezenti in acest moment in showroom: Lexus RX 350, Lexus RX 450h, precum si sedanul de clasa business Lexus GS 350 AWD.

Va asteptam!

Importator oficial Lexus in Republica Moldova:
"Continent" SRL
Lexus Continent: str. Arborilor, 17/1, Chisinau,
Viaduct "Centru-Botanica", Showroom Toyota
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!