Prima pagină  »  Ştiri  »  PiataAuto.md, in parteneriat cu Reteaua Europeana de Statii de Deservire Auto
11 AUGUST 2010, 12:27
1,541
0
PiataAuto.md, in parteneriat cu Reteaua Europeana de Statii de Deservire Auto AUTOFIT, lanseaza o optiune inedita
De Redactia PiataAuto.md
0
Achizitionarea unui automobil la mana a doua, presupune, de cele mai multe ori si anumite riscuri, legate de starea automobilului cumparat. Pentru a evita aceste riscuri, sfatul cel mai practic este sa supuneti vehiculul unei testari specializate, intr-o statie de deservire calificata.

De foarte multe ori, intrebarea cea mai importanta, care apare in aceste cazuri, este alegerea celei mai potrivite statii de deservire, care ar avea experienta in deservirea automobilelor acelei marci si care ar putea executa o examinare tehnica de esenta.

Tocmai aceasta intrebare importanta si-a gasit acum un raspuns. PiataAuto.md, in parteneriat cu Reteaua Europeana de Statii de Deservire AUTOFIT, lanseaza astazi o optiune inedita, care ofera, pe pagina fiecarui anunt de vanzare a autoturismelor, lista statiilor specializate in deservire a automobilelor marcii vizualizate. Astfel, daca vizualizati un anunt de vanzare al unui Volkswagen, spre exemplu, optiunea noua va afisa lista statiilor de deservire tehnica, care sunt specializate in deservirea acestor automobile. Mai mult ca atat, optiunea este orientata catre publicul din intreaga tara, incluzand in lista si statiile de deservire din Balti, Cahul, Comrat, Glodeni, Calarasi, Rezina si Tiraspol. Astfel, in orice locatie din Moldova serviciile unei statii de deservire calificata devin mai accesibile.

Reteaua AUTOFIT cuprinde statii de deservire tehnica de inalta calificare, ce opereaza la un standard unic de deservire. Personalul statiilor de deservire este instruit in permanenta la cursuri centralizate de calificare, fiind intotdeauna in pas cu tehnicile de ultima ora in deservirea profesionista a automobilelor. De asemenea, posesorii automobilelor, deservite in oricare din statiile AUTOFIT, primesc o garantie de 2 ani la serviciile si piesele de schimb inlocuite!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!