Prima pagină  »  Ştiri  »  Politistul american
26 AUGUST 2010, 09:40
1,776
0
Politistul american
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
America are un nou vehicul de inalta performanta destinat politiei – noul Dodge Charger 2011 Pursuit. Acesta promite sa le ofere aparatorilor legii cea mai buna combinatie de tehnologie, siguranta, putere, eficienta si un design care il va face pe orice suspect sa stopeze in panica....

Pe langa declaratiile siropoase, Dodge Charger 2011 Pursuit vine totusi bine pregatit sa faca fata situatiilor periculoase. Astfel, acesta dispune de o suspensie revizuita, discuri de frana capabile sa suporte sarcini sporite, bare stabilizatoare pentru rotile fata si spate si roti de 18 inchi, incaltate in anvelope de performanta. Masina mai dispune si de un sistem de stabilitate ESC, adaptat special pentru necesitatile politiei. Toate aceste elemente vor asigura o manevrabilitate exemplara masinii, iar geometria multi-link a suspensiilor spate si fata vine sa asigure si un confort onorabil ofiterilor de politie, care isi petrec zile intregi in masina, patruland strazile.

Tractiunea lui Dodge Charger 2011 Pursuit ramane pe puntea spate, asemeni modelului de serie. Sub capota modelului si-a facut loc noul motor V6 de 3.5 litri al grupului Chrysler, adaptat si consumului de bio-etanol. Optional, politistul motorizat poate fi echipat si cu un V8 HEMI.

Pentru siguranta politistilor, Charger Pursuit va fi echipat cu airbag-uri pentru sofer si pasageri, airbag-uri laterale pentru protectia zonei toracice, airbag-uri de tip cortina, un alt airbag pentru genunchii soferului, precum si un sistem de monitorizare a presiunii in anvelope.

Dodge va deshide lista de comenzi pentru noul vehicul destinat politiei in luna septembrie 2010.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!