Prima pagină  »  Ştiri  »  Recall pentru Honda Accord, Civic si Element
16 AUGUST 2010, 11:19
2,190
0
Recall pentru Honda Accord, Civic si Element
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Honda a anuntat recent ca va opera un recall pentru cateva din modelele sale, produse intre anii 2003 si 2004, din cauza unei posibile probleme a mecanismului de pornire cu cheie. Sunt vizate 197,000 unitati de Accord, produse in 2003, 117,000 de unitati Civic, produse in acelasi an, si 69,000 de unitati Honda Element, produse in anii 2003 si 2004.

Mecanismul de pornire cu cheie s-ar putea defecta in timp, devenind posibila scoaterea cheii din contact atunci cand levierul cutiei de viteze nu se afla in pozitia Park (in mod firesc cheia poate fi scoasa din contact doar dupa ce transmisia este setata in pozitia Park). In astfel de cazuri, cand transmisia ramane intr-o alta pozitie, iar frana de mana nu este trasa, vehiculul ar putea rula si ar putea eventual cauza un accident.

Dupa cum afirma oficialii Honda, producatorului i-au fost raportate cateva incidente, cauzate de aceasta defectiune, dintre care unul s-a soldat si cu o ranire usoara. Notificarile clientilor ale caror masini intra sub incidenta recall-ului vor incepe catre sfarsitul lunii septembrie.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!