Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota creste planul productiei pentru 2010, datorita cererii sporite
12 AUGUST 2010, 14:17
1,897
0
Toyota creste planul productiei pentru 2010, datorita cererii sporite
De Centrul Toyota Chisinau "Continent"
0
Dupa cum anunta Distribuitorul Autorizat Toyota in Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau „Continent”, Toyota Motor Corporation a efectuat de curand o revizuire a planului de productie pentru anul curent.

In total, in perioada aprilie 2010 – martie 2011, Toyota planifica o productie de 7.38 milioane unitati, fata de 7.29 milioane, cat se planifica anterior. Cresterea planului se datoreaza in primul rand rezultatelor foarte bune in vanzari, inregistrate in trimestrul II al acestui an.

Mai exact, in perioada aprilie – iunie 2010, Toyota a inregistrat venituri de 57.3 miliarde dolari SUA, in timp ce profitul sau a constituit 2.2 miliarde dolari. In acest interval de timp, pietele cu cele mai mari cresteri de vanzari pentru Toyota au fost SUA, Japonia, Thailanda si Indonezia. Unica piata in care Toyota inca nu reuseste sa imprime o tendinta de crestere este cea a Europei, marcata inca de consecintele crizei economice.

Distribuitorul Autorizat Toyota in Republica Moldova mentioneaza ca in tara noastra vanzarile Toyota cunosc cresteri semnificative. In iulie 2010 s-au vandut cu 35% mai multe exemplare Toyota decat in luna iunie, si ea una cu rezultate foarte bune, in timp ce luna iulie 2010 a inregistrat vanzari duble fata de aceeasi luna a anului trecut.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!