Prima pagină  »  Ştiri  »  ROMPETROL MOLDOVA este Partenerul General al transmisiunilor PiataAuto.md de la Salonul
24 SEPTEMBRIE 2010, 18:33
1,689
0
ROMPETROL MOLDOVA este Partenerul General al transmisiunilor PiataAuto.md de la Salonul Auto de la Paris
De Redactia PiataAuto.md
0
PiataAuto.md are onoarea sa anunte initierea unui parteneriat in comun cu Rompetrol Moldova in proiectul calatoriei noastre catre Paris si transmisiunilor LIVE de la Salonul Auto de la Paris.

Au mai ramas mai putin de 48 de ore pana in momentul in care vom urca la bordul automobilului nostru redactional pentru a porni catre Franta. Acum, avem si certitudinea retelei de statii in care vom alimenta automobilul pentru calatorie. Vom face plinul la una din statiile Rompetrol Chisinau, apoi, atunci cand cei 54 de litri ai rezervorului nostru de benzina se vor apropia de sfarsit, vom alimenta din nou in Romania, la o alta statie Rompetrol. Deoarece pe teritoriul Romaniei nu exista statii de alimentare cu gaz natural comprimat, vom folosi in mare parte benzina in calitate de combustibil, pana spre hotarul Ungariei si Austriei (cu exceptia a cca 300 km parcursi cu rezervorul alimentat in Chisinau). Spre bucuria noastra, in Franta grupul Rompetrol ne bucura cu o alta retea de statii, care numara peste 150 de statii, cu sigla Dyneff si Rompetrol. Avem, deci, pentru o mare parte a drumului, acces la infrastructura europeana a statiilor grupului Rompetrol, iar reprezentantii Rompetrol Moldova ne-au asigurat de calitatea identica a carburantilor atat la statille din Moldova, cat si la cele din Romania sau Franta.

Urmeaza o perioada intensa pentru noi, in care Va vom aduce pulsul lumii auto in fata monitoarelor Dvs. Desi initial anuntasem ca ziua de 30 Septembrie va fi prima zi oficiala de start a Salonului Auto de la Paris, am si primit deja cateva invitatii deosebit de interesante din partea catorva producatori chiar pentru ziua de 28 si 29 septembrie, fapt care se va traduce intr-o multime de stiri si materiale de exceptie.

Un mic secret incitant Va putem spune: in noaptea de 29 Septembrie am fost invitati de Volkswagen sa participam la Noaptea Premierelor, in care toate marcile grupului VW – Audi, Bentley, Volkswagen, Seat, Skoda, Porsche, Lamborghini si Bugatti isi vor prefata, in lumina nocturna, premierele mondiale, intr-un mediu format exclusiv din jurnalisti auto din toata lumea. Volkswagen a facut chiar o aluzie la o premiera sonorifica din clasa de lux… Va amintiti vreo limuzina din gama VW care ar putea beneficia de un nou succesor? Suna incitant, nu? Va vom oferi cu lux de amanunte si imagini toate evenimentele la care vom participa!

Vom vizita si cateva locatii situate pe teritoriul Germaniei, cu o conotatie deosebita pentru lumea auto. Acestea raman deocamdata surpize…

Vom discuta fata in fata cu cel care a condus echipa de ingineri si designeri care au creat noul BMW X3… Vom fi la standurile producatorilor, unde vor avea loc premiere mondiale importante, si Va vom aduce un flux continuu de stiri si relatari, pentru ca publicul pasionat de automobile din Republica Moldova merita o reflectare LIVE, profesionista, a unui eveniment de o asemenea importanta pentru lumea auto!

Fiti alaturi de noi! PiataAuto.md sparge bariera orelor conventionale de lucru si va functiona intr-un regim continuu. Fie ca e ora 7 dimineata, fie ca e 21 seara sau 3 dimineata, vom publica toate stirile noi, pe masura derularii evenimentelor. Pentru ca mediul online ne permite sa fim in contact permanent cu Dvs., din orice coordonata geografica!

Ne exprimam profunda recunostinta pentru sustinerea proiectului catre Rompetrol Moldova. Va multumim Dvs., vizitatorilor nostri, si Va promitem ca Vom depune eforturi maxime pentru o prestatie maxima!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!