Prima pagină  »  Ştiri  »  Anvelopele de iarna Continental, aprobate de Land Rover
20 OCTOMBRIE 2010, 14:57
1,978
0
Anvelopele de iarna Continental, aprobate de Land Rover
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Performantele anvelopelor de iarna Continental a fost subliniata inca o data, prin aprobarea lor de catre Land Rover pentru echiparea modelelor Freelander si Range Rover Sport. Conform traditiei, inainte ca un model de anvelopa sa fie aprobat de Land Rover, acesta este supus unui amplu proces de testare de catre inginerii producatorului britanic, care se asigura ca respectivul model de anvelope interactioneaza excelent cu toate sistemele de siguranta ale automobilului si poate oferi nivelul maxim de siguranta si manevrabilitate, precum si o aderenta maxima pe timp de iarna.

Modelul recomandat de Land Rover este ContiCrossContact Winter, iar pentru cele doua modele din gama Land Rover au fost aprobate anvelopele cu dimensiunile 235/55R19 105H (pentru Land Rover Freelander) si 275/40R20 106V(pentru Range Rover Sport).

Modelul Continental ContiCrossContact Winter este unul dedicat vehiculelor de teren, cu tractiune integrala, iar componenta patentata a cauciucului din care este produs ii asigura o aderenta excelenta pe timp de iarna, pe orice tip de suprafata specifica acestui sezon: zapada, gheata, polei sau chiar si asfalt ud. Banda rulanta a acestui model dispune de un profil cu canale bine pronutate pentru directionarea apei, astfel incat si fenomentul de acvaplanare este minimizat. Rezistenta la rulare este de asemenea una foarte mica, fapt care contribuie la o economie importanta de carburant.

In prezent Continental produce anvelope pentru una din trei masini produse in Europa, fiind de asemenea un furnizor important si pentru facilitatile de productie din SUA si Asia.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!